Hiburan

“Fuh Mongji Nie Mmg Cantik,Kena Air Berbakul Kat Muka Still Lawa”-Netizen Kagum Lihat Kecantikan Semulajadi Song Ji Hyo

Song Ji Hyo di katakan menjadi antara artis Korea yang cantik dan menawan. Walaupun usianya sudah masuk 36 tahun, namun kejelitaan yang di miliki olehnya itu tidak di nafikan lagi oleh ramai orang. Di Korea, ramai artis mereka di kenali ramai mempunyai rupa paras yang cantik apabila mereka melakukan pembedahan plastik. Tidak dapat di nafikan Korea memang mempunyai ramai pakar dalam melakukan pembedahan untuk mencantikkan rupa paras.

Namun doktor pakar mengesahkan Song Ji Hyo punya kulit wajah yang cantik semulajadi. Rupa bentuk wajahnya itu juga di katakan tidak di ubah dan dia tidak pernah melakukan pembedahan sebelum ini. Dek kerana bakatnya yang bagus dalam lakonan dan punya rupa yang menawan, Mongji selalu mendapat tawaran bagi memegang watak utama dalam drama dan juga filem.

Dalam Runningman, Mongji tidak perlukan make up yang tebal dan dia selesa dengan apa adanya.Kata Mongji dia lebih suka untuk datang ke shooting Runningman dengan hanya mengenakan spray air di wajahnya jika shooting itu di lakukan awal pagi.

Ketika datang sebagai tetamu dalam rancangan Knowing Bros, ramai ahli rancangan itu terpegun melihat wajahnya. Yang lebih mengejutkan mereka,Mongji di lihat lebih muda apabila di bandingkan dengan lelaki yang usianya lebih muda dari Mongji.

Dalam satu rancangan Happy Together pula, wajah Mongji di sembur dengan air dan kelihatan tiada make up yang tertanggal.

Mereka terkejut melihat kulit Mongji yang cantik. Salah satu rahsia kenapa Mongji berwajah cantik ialah kerana dia punya posisi yang sihat kerana mendapat tidur yang cukup.Kata Mongji, dia memang mudah untuk terlelap dan tidak ada sebarang gangguan untuk tidur dengan nyenyak dalam jangka waktu yang lama.

sumber: Ig Songjihyo

1
like
1
love
haha
wow
sad
angry

- Kerja Kosong | Latihan Industri | Praktikal. Klik untuk Info lanjut.

Tags

Kisah Dunia

Tunggu sekejap yer..

0