Hiburan

“Harap2 Sangatlah Warna Kulit Tak Ikut Bapaknya”-Doa Azrinaz Ini Dikatakan Lucu Apabila Mahu Timang Anak Tapi Tak Nak Ikut Warna Suami

Bertahun-tahun hidup secara solo, anak-anak juga sudah makin membesar, kini Azrinaz tidak sendirian lagi apabila sudah pun punya pendamping hidup. Masuk bulan puasa tahun ini,ianya menjadi bulan puasa yang penuh bahagia buat dirinya apabila dapat melakukan ibadah itu dengan sang buah hati.

Katanya, AzrinazĀ  mengikat ikatan perkahwinan bersama kenalan dan teman lamanya dulu. Majlis perkahwinan mereka di lihat sederhana namun penuh dengan kebahagiaan dari kedua-dua belah pihak. Azrinaz tidak pernah menyembunyikan perasaan dan keinginannya yang juga mahu menimang cahaya mata dengan suaminya yang terkini.

Sebelum ini, beliau di kurniakan 2 orang anakanda Putera dan Puteri yang kini kedua-dua merekia tinggal dengan Kerabat di Istana Brunei. Dek kerana melihat ketampanan Putera Wakeel dan juga sang Puteri yang banyak mengikut wajah Azrinaz, netizen menyifatkan anak yang bakal lahir nanti juga akan nampak comel seperti mereka.

Kata Azrinaz dalam satu postingnya di IG,“Depa kata anak kita nanti agak2nya lawa pasai sorang hitam sorang putih. Harap2 lah doa hampa semua dikabulkan, dan harap2 sangatlah warna kulit tak ikut bapaknya”.Ianya satu caption yang lucu namun netizen mendoakan agar Azrinaz dan juga suami bakal menimang cahaya mata tidak lama lagi.

Mungkin ada yang bertanya,tidakkah dia selalu bertemu dengan anakandanya yang menetap di Brunei itu? Jawapannya ya. Namun Azrinaz tidak mendedahkan perjumpaan dengan kedua-dua Putera dan Puterinya itu kepada umum.

sumber: Ig Azrinaz

like
love
haha
wow
sad
angry

- Kerja Kosong | Latihan Industri | Praktikal. Klik untuk Info lanjut.

Tags

Kisah Dunia

Tunggu sekejap yer..

0