Santai Semasa

Farah Lee Berhijrah Ke UK Bersama Anak, Tapi Bekas Suami Kongsi Gambar Sedih?

Farah Lee, nama yang tidak asing lagi dalam media sosial hari ini. Bekas isteri Ally Iskandar itu mula menjadi perhatian netizen sejak mereka berpisah pada tahun 2016. Farah Lee yang merupakan pemilik jenama pakaian Omma & Essabel, dilihat sebagai seorang ibu tunggal yang bijak, berdikari dan cekal dalam membesarkan Maream.

BACA: [VIDEO] Buat Surprise Masa Bersanding, Suami Tasha Manshahar Curi Tumpuan Netizen

Terbaru, melalui perkongsian gambar oleh Farah Lee di Instagramnya, dia dan Maream telah berpindah ke UK untuk menyambung pelajaran di University of Leeds. Melalui kapsyen yang ditulis, dia mungkin akan menetap di sana selama lebih dari setahun untuk menyambung pengajian dalam MA in Childhood Studies.

Hijrah aku pada tarikh hijrah Nabi

Rumah untuk setahun (mungkin juga lebih)

#ommareamUK

Sebelum Farah Lee dan Maream berlepas ke UK, Ally Iskandar turut berkongsi sebuah gambar di Instagram milknya. Gambar tersebut menunjukkan dia bersama Maream ketika di lapangan terbang dengan kapsyen pendek, namun sangat mendalam maksudnya!

Duhai Anak

Menuntut ilmu di negara orang seorang diri bersama dengan anak yang masih kecil, bukanlah sesuatu yang mudah. Penghijrahannya itu telah meraih tumpuan netizen. Rata-rata mereka memuji kecekalan Farah Lee serta mendoakan kejayaan dan keselamatannya di sana. Tidak ketinggalan, selebriti seperti Wany Hasrita turut mendoakan kejayaannya selama berada di negara orang.

Good luck & all the best Omma & Maream! – Wany Hasrita

FL ni muda, tapi jiwa kental dan sangat-sangat kagum dengan beliau

All the best in your study. You’re truly an inspiration to me

Moga terus dilindungi dan cepat-cepat abis Master!

Moga Allah melindungi kamu walau di mana kamu berada

Sumber: Instagram allyiskandarrasmi dan farahlee