Cinta & Perhubungan Hiburan

“Ego GiIa Jantan Ni!” – Geram Netizen Kini Beralih Pada ‘Daniel Hakim’ Pula

Drama adaptasi novel Curi-Curi Cinta yang sedang bersiaran di kaca televisyen semakin mendapat perhatian di hati para penonton setianya. Daripada watak Intan Raihana hinggalah ke watak biadap Peggy semuanya telah menggamit emosi ramai. Semalam drama ini telah pun sampai ke episod 18 memaparkan perubahan ketara pada watak Daniel Hakim yang dikelolakan oleh aktor Aiman Hakim Ridza.

BACA : “Kurang Ajar…Perampas” – Gara-Gara ‘Intan’, Zahirah Macwilson Buat Ramai Emo!

Hal ini kerana Daniel berubah menjadi seorang pendend4m selepas mengetahui bahawa Intan menipu tentang kandungannya dan juga didakwa orang yang sengaja perangkap sehingga mereka terpaksa berkahwin.

Aku akan biar kau gantung tak bertali – Part 1

View this post on Instagram

Cepat la ramai yang tak sabar nak tengok awak ceraikan saya – #IntanRaihana. Kau ingat dengan semudah tu je kau boleh lepas semua ni , semudah tu je aku akan ceraikan kau – #DanielHakim. Nampak macam cool je jadi dayus mcm tu dani ? ke acah cool lebih? Ego tu tinggi melangit kan mamat ni sorang. #KecamDani. – Hmm dia hina Intan dan Abang Is mcm dia perfect. – Ego dia ya ampunnnn tak boleh bawak bincang lansung. – Dia cakap ada bukti Intan buat semua ni, tang mana bukti tak tahu…. yg dia dpt tu pun surat bukan tulisan tangan – Dia cakap dia tak buat keputusan terburu-buru.Eakk helehhh kita tengok je nanti tuhh telan kata2 sendiri – Dia keluar dengan Fariza boleh, tapi tengok Intan keluar dgn Bad cakap perempuan tak ada maruah bagai dia tu apa 2×5 je woiii. Banyak lagi ni nak lepas geram kat Daniel hahaha korang la pulak sambung kat bawah ni. #CuriCuriCinta #KecamDanielHakim #CCCinta #intanraihana #danielhakim #srpublication #sronesdnbhd #dearcreativemedia #bambamstudios #sitirosmizah #aimanhakimridza #ahrfc #ahrfc_ahrlovers #zahirahmacwilson #zahirAH #HanaHakim #astroria #aimanhakimridza #TeamDanielHakim #KecamDani #TiadaBahagiaTanpaRestu #DanielHakimIntanRaihana

A post shared by AIMAN HAKIM RIDZA FC OFFICIAL (@ahrfc_ahrlovers) on

Part 2

View this post on Instagram

Tak habis lagi Daniel ni nak menyakitkan hati Intan?? @aimanhakimridza @zahirahmacwilson. Ada suami pun macam tak wujud baik tak payah ambik tahu terus ye dak Intan. #repost @bambam_studios Tak habis habis lagi Daniel ni Jangan lupa saksikan Curi-Curi Cinta setiap Isnin-Khamis, 10 malam di Astro Ria & Ria HD. #CuriCuriCinta ISNIN – KHAMIS | 10.00 MALAM | ASTRO RIA DAN RIA HD OST – TERLALU MEMUJA @wanyhasrita DIBINTANGI @zahirahmacwilson @aimanhakimridza @fauziahnawi @talhaharith @uyainaarshad @adm.lee @melaniectn @kenjisawahii @kufridahkushafie @lailanasirofficial @kakgirlsebenar @pabloamirul @izzueislam @haneesyahanee @azrisabrii @aizatiishak @zalfazin @farishairwayuofficial ADAPTASI NOVEL @sitirosmizahsemail ARAHAN @udean53 PENULIS SKRIP @rehalnuharis TERBITAN BERSAMA @dearcreativemedia TERBITAN @sronesdnbhd @bambam_studios @riaxtra #curicuricinta #tiadabahagiatanparestu #astroria #dearcreativemedia #sronesdnbhd

A post shared by AIMAN HAKIM RIDZA FC OFFICIAL (@ahrfc_ahrlovers) on

Part 3

Keegoan Dani itu telah membuatkan ramai para netizen menyampah dan geram apabila rata-rata netizen meluahkan rasa marah mereka di ruangan komen Instagram Zahirah Macwilson.

Eeee geram gila dekat Danial..Intan macam mana kau boleh jadi kuat?

Dani memang nak kena maki dengan I..

My mom tak boleh stop marah dekat Dani sebab over sangat

Ishh ego gila jantan ni..kalau tak suka tu lepaskan je lah..bajet gila

Kenapa lah Daniel tu ego sangat..Kesian kat Intan..

Sumber : IG Zahirah Macwilson ahrfc_ahrlovers orkidreal

[instagram-feed]