Hiburan

“Kurang Ajar…Perampas” – Gara-Gara ‘Intan’, Zahirah Macwilson Buat Ramai Emo!

Aktres cantik Zahirah Macwilson sudah lama menapak dalam dunia lakonan di negara ini. Pelbagai drama yang telah dibintanginya termasuklah Mencintaimu, Cik Cinderella Dan Encik Tengku, Duda Pujaan Dara, dan banyak lagi. Baru-baru ini, Zahirah telah digandingkan dengan teman lelakinya, Aiman Hakim Ridza sebagai Daniel Hakim menerusi drama Curi-Curi Cinta yang bersiaran di Astro Ria.

BACA : “Tak Rimas Ke?” – Foto Bersama Aiman, Tapi Kuku Zahirah Macwilson Curi Tumpuan

Dalam drama ini, Zahirah memegang watak sebagai Intan Raihana yang dilahirkan dalam keluarga susah ditambah pula dengan keadaan ibunya yang but@ manakala ayahnya pula meninggaI dunia akibat kemaIangan jalanraya dan Intan menuduh abangnya sebagai punca semua ini berlaku.

Disebabkan ini, Intan menjadi bongkak dan kurang ajar dengan ibu dan abangnya.

Sedutan drama Curi-Curi Cinta – Part 1

Part 2

View this post on Instagram

DONT FORGET TONIGHT:- Intan dah mula dah…👿👿👿👿 Malam ini kisah Intan dan Daniel bersambung…. ISNIN – KHAMIS | 10.00 MALAM | ASTRO RIA DAN RIA HD OST – TERLALU MEMUJA @wanyhasrita DIBINTANGI @zahirahmacwilson @aimanhakimridza @fauziahnawi @talhaharith @uyainaarshad @adm.lee @melaniectn @kenjisawahii @kufridahkushafie @lailanasirofficial @kakgirlsebenar @pabloamirul @izzueislam @haneesyahanee @azrisabrii @aizatiishak @zalfazin @farishairwayuofficial ADAPTASI NOVEL @sitirosmizahsemail ARAHAN @udean53 PENULIS SKRIP @rehalnuharis TERBITAN BERSAMA @dearcreativemedia TERBITAN @sronesdnbhd @bambam_studios @riaxtra #curicuricinta #tiadabahagiatanparestu #astroria #dearcreativemedia #sronesdnbhd

A post shared by Talha Harith (@talhaharith) on

Semalam drama ini telah menjangkau episod 6 dan Intan telah berkahwin dengan Daniel yang juga teman lelaki sepupunya sendiri. Disebabkan dia berkahwin dengan orang kaya, dia sanggup menghalau ibu dan abangnya sendiri.

Part 3

Watak bongkak dan kurang ajar Intan ini ternyata telah mencetuskan kemarahan ramai apabila rata-rata netizen menyelar sikapnya yang bertindak sedemikian terhadap dar4h dagingnya sendiri.

Sanggup buat mak dengan abang macam tu! Anak derhaka!

Y4 Allah sumpah rasa geram nak tumbuk

Dah la kurang ajar dan perampas

Dasar perempuan tak guna! Anak derhaka!

Sumber : IG Zahirah Macwilson Talha Harith lovezm95