Cinta & Perhubungan Realiti Hidup Santai

“Doa Untuk Anakku…”- Jebat Sedang S4kit, Nukilan Noor Nabila Undang Sebak

Masih tiada perkhabaran baru mengenai hubungan Noor Nabila dan Sharnaaz Ahmad, umum membuat spekulasi bahawa pas4ngan itu masih tegang berdasarkan beberapa posting di Instagram masing-masing sejak kebelakangan ini. Selain itu, ada juga pihak yang mendakwa pernah melihat kelibat pas4ngan ini di Jabatan Agama IsIam Wilayah Persekutuan (JAWI) bagi mendapatkan kaunseling.

BACA: Berbalah Di Instagram, Noor Nabila Gelar Sharnaaz Narsistik , Masalah Mental?

Semalam, Nabila ada berkongsi sebuah posting yang menunjukkan anaknya Jebat Jayden terpaksa menggunakan mesin nebuIizer. Meskipun tidak memberitahu masalah kesihatan yang dihidapi anaknya, Nabila menerusi kapsyennya mendoakan anaknya itu dan berharap anaknya lekas sembuh.

Cepat sihat ye anak sayang…anak yg soleh, jadi manusia yang berguna

Hari ini pula, Nabila memuatnaik gambar Jebat berserta nukilan yang berupa doa buat anaknya itu di kapsyen posting tersebut.

Doa untuk anakku. 

Doa nukilan Nabila itu telah menyentuh hati pengikutnya di Instagram dan ratanya turut mendoakan kesihatan dan kesejahteraan Jebat Jayden. Tak kurang juga ada yang meluahkan rasa sebak melihat Jebat apabila mengenangkan pergolakan rumah tangga Nabila dan Sharnaaz.

Saya doakan Jebat jd anak yg soleh & rumahtangga akak baik2 saja…sebak tgk Jebat
Amin…InsyaAllah termakbul doa tulus suci ni
Aminn yarabbal alamin…semoga Allah permudahkan urusan kak Nabila

Aminn…moga Jebat dapat kasih syg spenuhnya dari mommy & daddy
Amin…semoga Jebat Jayden cepat sembuh

Sumber: IG noornabila