Hiburan

“Dah Banyak Kali Tegur” – Baju Ular Sawa Kilafairy Dikecam, Rohana Buka Mulut

Umum mengetahui aktres Kilafairy atau lebih mesra disapa Kila sering muncul dengan penampilan daring tidak kiralah ketika berada di majlis-majlis mahupun di media sosial. Baru-baru ini, Kila telah memakai baju ular sawa semasa berada di acara melibatkan produk kosmetik terkenal membuatkan dia dikecam teruk oleh netizen. Turut terkesan akan hal itu sudah tentulah ibunya iaitu penyanyi Rohana Jalil.

BACA : “Amelia Classy, Sorang Lagi Tu?” – Gedik Dalam Foto, Kilafairy Dibahan Netizen

Kredit Foto : Metro

Saya dah tak larat nak komen, budak-budak sekarang. Sebelum ni pun dah banyak kali kita cakap pun dia tak nak dengar.

Empat ke lima bulan mesti dia buat semula

Menurut pelantun ‘Rayuan Ku’ dan ‘Jangan Main Mata’ ini, dia telah berulang kali cakap benda yang sama pada anaknya itu malah Kila akan berhenti seketika bila ada orang komen.

Mengulas lanjut mengenai penerimaannya terhadap komen netizen yang mengecam, Rohana enggan mengambil pusing akan perkara itu malah dia tidak kisah dengan apa saja orang mahu kata.

Gembira selalu & fikir positif…rahsia kekal sihat

Tambah Rohana, dia lebih selesa untuk ambil pendekatan tidak peduli kerana tidak suka terlalu memikirkan masalah yang berlaku. Rohana turut mendedahkan bahawa rahsia dia kekal sihat pada usia 60-an ini adalah tidak terlalu memikirkan tentang sebarang masalah.

Kalau sebelum ini Kila enggan memberi sebarang respon mengenai memakai baju motif kuIit ular sawa menerusi foto yang dimuat naik di IG, kini dia menjelaskan tidak mahu perkara itu terus dipersoal.

Saya ini degiI orangnya..

Kila turut menegaskan dia tidak mahu komen lebih tentang isu itu dan selesa serta suka dengan apa yang dipakai walaupun ibu bapanya sudah melarang dia berpakaian sedemikian.

Sumber : Harian Metro