Hiburan

“Cantik Tak Guna, Takde Zuriat!” – Hina FattZura, Individu Ini Dibasuh Netizen

Semalam, Fazura telah menghadiri majlis sambut4n hari lahir sahabat baiknya juga merupakan seorang pereka fesyen terkenal iaitu Rizman Nordin yang bertemakan Arabic Night di sebuah hotel terkemuka. Mereka telah berkongsi beberapa foto di Instagram. Foto-foto itu turut dikongsikan oleh satu portal hiburan di Facebook dan mencuri tumpuan ramai apabila rata-rata netizen memuji kesepadanan mereka.

BACA : Fattah Muat Naik Video Fazura Tapi Netizen Perasan Perkara Lain

Meskipun begitu, terdapat seorang netizen telah menulis satu komen seperti menghina apabila dia mempersoalkan tentang zuriat couple ini.

Cantik pun tak guna kalau tak ada zuriat..

Komen melampau individu ini telah mendatangkan rasa kurang senang ramai apabila rata-rata netizen menyelar kenyataannya yang menolak rezeki Allah tentang soal zuriat.

Ko ingat zuriat tu boleh beli kat pasar ke bro?

Part anak jangan sebarangan cakap..hati-hati

Pak cik dah tua2 ni bawak2 mengucap, jangan pertikai kerja Allah

Selebriti Nur Fazura dan Fattah Amin telah sah menjadi suami isteri pada tanggal 27 November 2017 namun, mereka masih belum dikurniakan cahaya mata. Awal tahun lalu, viral di media sosial apabila video yang dikongsikan oleh Fattah di Instagram menampakkan baby bump Fazura seperti sedang hamil tapi mereka menafikan perkara itu kerana belum diberi rezeki untuk memiliki anak.

Sumber : IG Nur Fazura FB ROTIKAYA

like
love
haha
wow
1
sad
angry