Realiti Hidup

“Bila Bosan Kerja..”- Selamba Main TikTok, Hiburan Pencuci Bangunan Bikin Seram

“Bila Bosan Kerja..”- Selamba Main TikTok, Hiburan Pencuci Bangunan Bikin Seram

Sharing is caring!

Mempunyai pekerjaan sudah pasti menjadi bonus kepada seseorang untuk kelangsungan hidup. Walaupun setiap pekerjaan itu ada risik0 tersendiri, namun itu bukanlah masalah besar. Tidak kiralah apa jua pekerjaan sekalipun, seseorang itu perlu sentiasa bersyukur dengan setiap detik yang ada. Begitulah yang dikongsikan oleh saudara Hanzalah Hani di Twitter yang enjoy melakukan pekerjaannya di tempat tinggi.

BACA : Pekerja Berhenti Bukan MeninggaIkan Syarikat, Tapi…

Dalam video yang dimuatnaik itu, dia telah berkongsi moment bersama rakan-rakannya sekerjanya sedang mencuci bangunan sambil bermain aplikasi TikTok. Menurutnya, dia bertindak demikian hanyalah untuk menghilangkan rasa bosan ketika sedang bekerja.

Bila dah masuk air bosan sangat kerja serius..enjoy dohhh

“Bila Bosan Kerja..”- Selamba Main TikTok, Hiburan Pencuci Bangunan Bikin Seram

“Bila Bosan Kerja..”- Selamba Main TikTok, Hiburan Pencuci Bangunan Bikin Seram

“Bila Bosan Kerja..”- Selamba Main TikTok, Hiburan Pencuci Bangunan Bikin Seram

“Bila Bosan Kerja..”- Selamba Main TikTok, Hiburan Pencuci Bangunan Bikin Seram

“Bila Bosan Kerja..”- Selamba Main TikTok, Hiburan Pencuci Bangunan Bikin Seram

Tengok apa tu, tengok masa depan yang tak nampak2 ke? Hahaha

Kerja ni sama macam kerja lain, kadang enjoy kadang stress

“Bila Bosan Kerja..”- Selamba Main TikTok, Hiburan Pencuci Bangunan Bikin Seram

“Bila Bosan Kerja..”- Selamba Main TikTok, Hiburan Pencuci Bangunan Bikin Seram

“Bila Bosan Kerja..”- Selamba Main TikTok, Hiburan Pencuci Bangunan Bikin Seram

“Bila Bosan Kerja..”- Selamba Main TikTok, Hiburan Pencuci Bangunan Bikin Seram

Bersyukurlah dengan apa yang kita ada sekarang

“Bila Bosan Kerja..”- Selamba Main TikTok, Hiburan Pencuci Bangunan Bikin Seram

Disebabkan minah gila ni selalu ambik gambar aku, jadinya aku post gambar dia

“Bila Bosan Kerja..”- Selamba Main TikTok, Hiburan Pencuci Bangunan Bikin Seram

“Bila Bosan Kerja..”- Selamba Main TikTok, Hiburan Pencuci Bangunan Bikin Seram

“Bila Bosan Kerja..”- Selamba Main TikTok, Hiburan Pencuci Bangunan Bikin Seram

Jelas sekali perkongsiannya ini menarik perhatian ramai apabila rata-rata netizen turut seram melihat dia dan rakan-rakannya berkerja di tempat tinggi itu serta meninggaIkan komen mereka menerusi ruangan entri tersebut.

Aku tengok pun dah g@yat fuhh..tabik kepada anda semua

“Bila Bosan Kerja..”- Selamba Main TikTok, Hiburan Pencuci Bangunan Bikin Seram

G@yut sia aku tengoknya. Semoga selamat2 je berkerja tu bro

“Bila Bosan Kerja..”- Selamba Main TikTok, Hiburan Pencuci Bangunan Bikin Seram

Takutnya…hati-hati..boleh korang joget time tu

“Bila Bosan Kerja..”- Selamba Main TikTok, Hiburan Pencuci Bangunan Bikin Seram

Aku risau if seronok menari2 terhempas ke bawah fuhhh

“Bila Bosan Kerja..”- Selamba Main TikTok, Hiburan Pencuci Bangunan Bikin Seram

Aku tengok aku yang terasa g@yat. Brengs*k betul

“Bila Bosan Kerja..”- Selamba Main TikTok, Hiburan Pencuci Bangunan Bikin Seram

Sumber : Twitter Hanzalah Hani

“Bila Bosan Kerja..”- Selamba Main TikTok, Hiburan Pencuci Bangunan Bikin Seram

Facebook

Telegram