Realiti Hidup

“Bila Bosan Kerja..”- Selamba Main TikTok, Hiburan Pencuci Bangunan Bikin Seram

Mempunyai pekerjaan sudah pasti menjadi bonus kepada seseorang untuk kelangsungan hidup. Walaupun setiap pekerjaan itu ada risik0 tersendiri, namun itu bukanlah masalah besar. Tidak kiralah apa jua pekerjaan sekalipun, seseorang itu perlu sentiasa bersyukur dengan setiap detik yang ada. Begitulah yang dikongsikan oleh saudara Hanzalah Hani di Twitter yang enjoy melakukan pekerjaannya di tempat tinggi.

BACA : Pekerja Berhenti Bukan MeninggaIkan Syarikat, Tapi…

Dalam video yang dimuatnaik itu, dia telah berkongsi moment bersama rakan-rakannya sekerjanya sedang mencuci bangunan sambil bermain aplikasi TikTok. Menurutnya, dia bertindak demikian hanyalah untuk menghilangkan rasa bosan ketika sedang bekerja.

Bila dah masuk air bosan sangat kerja serius..enjoy dohhh

Tengok apa tu, tengok masa depan yang tak nampak2 ke? Hahaha

Kerja ni sama macam kerja lain, kadang enjoy kadang stress

Bersyukurlah dengan apa yang kita ada sekarang

Disebabkan minah gila ni selalu ambik gambar aku, jadinya aku post gambar dia

Jelas sekali perkongsiannya ini menarik perhatian ramai apabila rata-rata netizen turut seram melihat dia dan rakan-rakannya berkerja di tempat tinggi itu serta meninggaIkan komen mereka menerusi ruangan entri tersebut.

Aku tengok pun dah g@yat fuhh..tabik kepada anda semua

G@yut sia aku tengoknya. Semoga selamat2 je berkerja tu bro

Takutnya…hati-hati..boleh korang joget time tu

Aku risau if seronok menari2 terhempas ke bawah fuhhh

Aku tengok aku yang terasa g@yat. Brengs*k betul

Sumber : Twitter Hanzalah Hani

like
love
haha
wow
sad
angry

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.