Viral

Beria Jawab Phone Masa Mamai Tidur, Suami Cuma Mampu Tersengih Bini ‘Masuk Air’

Beria Jawab Phone Masa Mamai Tidur, Suami Cuma Mampu Tersengih Bini 'Masuk Air' 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Kenikmatan tidur sememangnya sukar digambarkan dengan kata-kata. Mana tidaknya letak saja kepala, pasti lena terbuai seseorang itu ditambah pula jika mata yang mengantuk. Namun, lain pula yang berlaku kepada lelaki ini apabila dirinya seakan-akan mengigau selepas berdepan dengan prank oleh isteri sendiri.


BACA : [VIDEO] “Kuatnya Suami Dia Menjerit” -Gara-Gara Disakat Isteri Dengan ‘Sesuatu’, Suami Ini Menjerit Geli

Isteri ‘pedajal’ suami…konon ada orang call & hulur telofon mainan anak

Menerusi perkongsian TikTok @jihaaanasri, video memaparkan gelagat si suaminya yang sedang terlena di sofa ruang tamu rumah mencuri perhatian netizen. Wanita berkenaan mula membuat prank jahat cuba kejutkan si suami kononnya ada seseorang menghubunginya. Dalam keadaan terpinga-pinga, lelaki itu lantas menyambut telefon mainan anak mereka yang dihulurkan oleh si isteri.


Beria Jawab Phone Masa Mamai Tidur, Suami Cuma Mampu Tersengih Bini 'Masuk Air' 2

Beria Jawab Phone Masa Mamai Tidur, Suami Cuma Mampu Tersengih Bini 'Masuk Air' 3

Terpinga-pinga jawab…dah sedar diri kena prank terus tersengih

Tanpa mengesyaki apa-apa, dia malah menyapa ‘individu’ tersebut namun tiada sebarang respon. Apabila sedar dirinya telah termakan usik nakal si isteri, dia hanya tersenyum dan mengeluh lembut. Menurut Jiha Nasri, moment tersebut dirakamnya selepas masing-masing kepenatan pulang dari menghadiri satu majlis.


@jihaaanasri

Balik kenduri hujan2 mood tidur on, kita pun on jugak mood prank 😂 #fyp #foryou #foryoupage #couplegoals

♬ Figurinha – Ao Vivo – Douglas & Vinicius

Alahai sakan betul ye menyakat…tapi kalau perasan muka suami macam Anuar Zain lah

Mendapat lebih puluhan ribu jumlah tontonan, rata-rata netizen kelihatan sangat terhibur dengan idea prank tersebut. Di samping berseloroh kononnya merasa ‘sendu’ kerana belum mempunyai partner halal, mereka ada antara mereka mendakwa wajah suami Jiha persis penyanyi Anuar Zain.

Beria Jawab Phone Masa Mamai Tidur, Suami Cuma Mampu Tersengih Bini 'Masuk Air' 4

Beria Jawab Phone Masa Mamai Tidur, Suami Cuma Mampu Tersengih Bini 'Masuk Air' 5

Beria Jawab Phone Masa Mamai Tidur, Suami Cuma Mampu Tersengih Bini 'Masuk Air' 6

Sumber : TikTok jihaaanasri

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Majlis Melamar Tayang Di Live TV Selama 6 Jam, Aktor Nangis Tengok Bakal Isteri
🔥Ibu Tunggu Hari Bersalin Dikecam Tayang Makan Nanas, Betul Ke Janin Akan Gugur?
🔥Sempat Berbalas Ayat Masa Perit Bersalin, Scene ‘Tak Logik’ RASN Curi Tumpuan

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram