Home » “Doakan Baik-Baik…” -Bakal Adakan Sidang Media, Izreen Jawab Isu Kahwini Suami Orang Beberapa Bulan Lalu??
Hiburan

“Doakan Baik-Baik…” -Bakal Adakan Sidang Media, Izreen Jawab Isu Kahwini Suami Orang Beberapa Bulan Lalu??

Selepas Fazura dan Fattah Amin, berita pernikahan pelakon jelita Izreen Azminda pula mengejutkan dunia hiburan!

Lebih mengejutkan apabila Izreen sah bergelar isteri kepada pemuzik bebas program Gegar Vaganza, Uda sejak beberapa bulan yang lalu! 

Walau bagaimanapun Izreen menerusi Media Hiburan meluahkan rasa kesal dan sedih dengan tindakan sesetengah pihak yang cuba mengeruhkan keadaan. Menurut Izreen, dia telah pun mengatur satu sidang media minggu hadapan di Damansara bagi menjelaskan kedudukan sebenar mengenai pernikahannya.

“Sejujurnya hal tersebut terlalu sensitif untuk dinyatakan pada umum. Bagaimanapun, sebagai selebriti, saya sedia faham setiap inci gerak geri akan menjadi perhatian. Malah sebagai orang sudah matang dalam industri, saya juga sedia faham kerja pengamal media.

Namun bila hal ini berlaku di luar pengetahuan, saya jadi kesal dan sedih. Sebab kalau boleh, biarlah situasi ini diperjelaskan terlebih dahulu menerusi sidang media yang akan dibuat,” katanya.

Namun buat masa sekarang Izreen hanya memberitahu bahawa dia akan berdiam diri dan mengulas semuanya ketika sidang media kelak.

“Buat masa sekarang, saya lebih selesa berdiam diri supaya tida menjatuhkan air muka mana-mana pihak. Banyak hati yang perlu dijaga dan kalau boleh, saya harap selepas sidang media itu nanti semuanya akan kembali neutral.

Fasa ini agak sukar untuk kami lalui, ditambah dengan pelbagai isu tidak benar yang mulai disebarkan. Doa yang terbaik untuk kami dan semoga sidang media itu nanti akan memperjelaskan segalanya,” luah Izreen.

Manakala isteri kepada pemain muzik Uda, Intan memberitahu bahawa dia menerima pelakon 32 tahun itu sebagai madu keduanya.

Sumber Sinar Harian

like
love
haha
wow
sad
angry

KisahDunia.COM

- Dapat duit dengan kongsi artikel Info lanjut.

- Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke kisahdunia@kayzasia.com Info Lanjut.