Home ยป Putus Tunang, Tuntut 50 Juta Dollar Kepada Bekas Tunang Kerana Buang Masa – Mariah Carey ‘Kesulitan’
Cinta & Perhubungan International

Putus Tunang, Tuntut 50 Juta Dollar Kepada Bekas Tunang Kerana Buang Masa – Mariah Carey ‘Kesulitan’

Siapa yang tidak kenal dengan penyanyi terkenal dari Amerika, Mariah Carey. Satu nama yang sangat besar di industri muzik Amerika dan juga terkenal dengan lagunya, My All. Pada Januari 2015, Mimi (nama panggilan Mariah Carey) dilamar oleh bekas tunangnya yang juga seorang jutawan, James Packer. Sayangnya, pertunangan itu hanya bertahan selama setahun lebih sahaja apabila pada October 2016 mereka dikatakan putus tunang.Hmm..

Apa yang lebih mengejutkan lagi, Mimi menuntut 50 juta dolar kepada bekas tunangnya itu! Banyak tu, gugur jantung min baca! Kenapa ye?Haa menurut sumber, duit pampasan tersebut untuk kesukaran yang dihadapi dan membuang masa Mimi. Bukan itu saja, Mimi juga dapat menyimpan cincin pertunangan 35 karat yang bernilai hampir 10 juta. Wow!

Mimi yang dikatakan akan membuat jelajah konsert di Amerika Selatan terpaksa membatalkan segala persiapannya kerana isu putus tunang ini. Dia juga ingin menuntut pampasan lain kerana Mimi telah meninggalkan New York dan berpindah ke Los Angeles demi bersama James. Aduh kesiannya ๐Ÿ™ Mimi mengatakan isu putus tunang ini tercetus kerana James telah melakukan sesuatu yang teruk kepada pembantu Mimi semasa di Greece. Buat apa tu? Cuma mereka yang tahu..

Terbaru, Mimi dikatakan sedang hangat bercinta dengan seorang penari, Bryan Tanaka. Semoga perhubungan kali ini kekal buat Mariah Carey.

Sumber: Daily Mail

KisahDunia.COM

- Dapat duit dengan kongsi artikel Info lanjut.

- Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke kisahdunia@kayzasia.com Info Lanjut.

like
love
haha
wow
sad
angry

Apa Komen Anda