Hiburan

‘Backup’ Diri Pakai Dress Ketat, Tapi Akhirnya Shima Anuar Dibasuh Netizen!

Seperti diketahui ramai, aktres Shima Anuar sebelum ini telah pun mempunyai seorang anak perempuan. Kini, dia sedang sarat hamil cahaya mata keduanya dan bakal bersalin tidak lama lagi. Baru-baru ini, Shima ada memuat naik beberapa keping foto di Instagram memaparkan dirinya memakai baju ibu mengandung atau maternity dress yang kelihatan agak ketat sehingga menampakkan bentuk perutnya.

BACA : Samakan Wanita Comot Macam Bibik, Shima Anuar Dibidas Netizen

Dah nak masuk 2020 pun tapi entahlaa..

Walau bagaimanapun, seorang individu lalu melemparkan komen berbentuk teguran dan agak kasar terhadapnya di entri tersebut. Terpanggil dengan kenyataan tersebut, pelakon drama ‘Cinta Si Wedding Planner’ itu membalasnya dengan jawapan yang cukup padu!

Pun begitu, respon Shima untuk ‘back up’ semula dirinya menyarung pakaian itu ketika sedang sarat hamil tidak dipersetujui oleh rata-rata netizen. Di laman Facebook sebuah portal hiburan, mereka mengkritik Shima tak sepatutnya tayang foto pakaian seperti ini.

Kain selesa untuk ibu mengandung. Tak selesa mata yang tengok. Ketat sangat

Mata yang memandang tak selesa nampak perut kau membuncit macam tu

Tak takut ke gambar jadi pemuas nafsu orang gila..tak perlu tunjuk baby bump

Orang2 dulu mengandung longgar bajunya, orang IsIam kena jaga aurat..banyak sangat bonj0lnya

Sumber : IG Shima Anuar FB Astro Gempak