Semasa Viral

Arkitek Terkejut Masuk Pantri, Silap Langkah Boleh ‘Mandi Kopi’

Pada masa kini, penapis air memang menjadi pilihan untuk diletakkan di kediaman dan juga di tempat kerja. Banyak pejabat-pejabat menggunakan perkhidmatan penapis air untuk kemudahan dan keselesaan para pekerja mereka. Namun, sebuah tweet mengenai penapis air ini viral di laman media sosial kerana keunikan susun letak penapis tersebut yang sepatutnya di letakkan di bawah tetapi telah diletakkan di atas sebuah kabinet dapur.

BACA : “Jalan Rosak Siapa Nak Repair?”- Berarak Naik Jentera, Pengantin Dilabel B*doh

Dalam statusnya, Azlan Shah yang merupakan kakitangan di syarikat firma menyebut “Barangkali siapa yang pendek akan m*ti dahaga” telah mendapat perhatian daripada netizen yang rata-ratanya terkejut dengan cara letak penapis air tersebut. Azlan dan rakan-rakannya menghadapi kesukaran untuk mengambil air kerana penapis yang diletakkan adalah untuk menjimatkan ruang di dalam pantri tersebut.

Walaupun begitu, ramai juga yang merasa terhibur dengan status tersebut dan kasihan dengan cabaran yang dihadapi untuk mengambil air bagi individu yang rendah. Para netizen juga turut memberi idea bagaimana untuk mengambil air di penapis air tersebut dan ada juga yang mencadangkan minum air paip sahaja. Sangat terhibur melihat komen-komen yang ditinggalkan oleh para netizen di ruangan thread tersebut.

Dia tak kasi rehat minum la tu.

Benda ni letak dekat floor do, aduh.

Yang datang servis senyap je ke? Tahan gelak..

Letak tinggi-tinggi ni nak ke mana? Alahai.

Bayangkan kalau ambil air panas. hahaha.

Sumber : Mstar &  Twitter Azlan Shah

like
love
haha
wow
sad
angry

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.