Home ยป Aduh,Ngeri Pula Tengok Keadaan Anak Bazli Unic Nie,Dugaan Berkaitan Anak Silih Berganti Buat Bazli dan Isteri
Hiburan

Aduh,Ngeri Pula Tengok Keadaan Anak Bazli Unic Nie,Dugaan Berkaitan Anak Silih Berganti Buat Bazli dan Isteri

Sejak dari tahun yang sudah, penyanyi nasyid iaitu Bazli dari kumpulan Unic di uji dengan ujian berat bersama isterinya berkaitan dengan anak. Sebelum ini, salah seorang anaknya di jemput Illahi apabila menghidap sakit kriktikal sejak masih muda lagi. Pada tahun ini, ujian juga turut datang melalui anaknya yang lain bernama Affan.

Affan masih kecil dah sudah semestinya aktif bermain. Namun ada beberapa keping gambar Affan cedera dan berdarah di dahi telah di muat naik oleh Bazli membuatkan ramai yang terkejut dan bertanya apakah yang sedang berlaku.

Kata Bazli, ketika dia sedang bekerja, dia terpaksa bergegas pulang ke rumah apabila isterinya menelefon memberitahu Affan telah terjatuh dan dahinya terkena bucu dinding hingga ada kesan belahan dan keluar banyak darah. Lantaran terkejut, Bazli terus meninggalkan kerjanya dan bergegas pulang untuk menghantar anaknya ke hospital.

Kata Bazli lagi, dia melihat anaknya itu sudah seperti anak Syiria pula kerana cedera di dahi begitu.

Ramai juga yang bimbangkan si kecil itu kerana menurut mereka jika budak kecil terhantuk atau jatuh,perkara itu tidak boleh di ambil ringan kerana mereka sensitif dan di khuatiri ada berlaku kecederaan dalaman yang lebih serius.

Namun menurut Bazli, dia bersyukur Affan stabil dan boleh tersenyum selepas mendapat rawatan.

KisahDunia.COM

- Dapat duit dengan kongsi artikel Info lanjut.

- Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke kisahdunia@kayzasia.com Info Lanjut.

like
love
haha
wow
sad
angry

Apa Komen Anda

error: Alert: Content is protected !!