Viral

“Aduh Jatoh”-Terbongkang Dari Kerusi, Ada Hikmah Rupanya Kawan Lintas Belakang

"Aduh Jatoh"-Terbongkang Dari Kerusi, Ada Hikmah Rupanya Kawan Lintas Belakang 1
Rasaflix

Sharing is caring!

Apabila menganjurkan sesebuah event diskusi berbentuk ceramah khususnya, jenis kerusi yang digunakan untuk panel duduk juga memainkan peranan yang sangat penting. Bergantung kepada formaliti dan kesesuaian topik perbincangan, ia sebenarnya mempunyai kaitan dengan kelancaran acara sehingga ke penamat. Jika kurang sesuai atau tidak selamat, mungkin boleh terjadi perkara tidak diinginkan sama seperti rakaman viral ini.


BACA : [VIDEO] Confident Sebut Sayang Walau Pelat S, Gadis Buat Netizen Jatuh Cinta

Sedang berdiskusi, hampoir terbongkang dari kerusi tinggi

Difahamkan berlaku di sebuah event di Thailand, dapat disaksikan seorang lelaki berpenampilan seperti Pak Ustaz hampir jatuh terbongkang sewaktu sedang duduk di sebuah kerusi tinggi. Berada di tengah-tengah pentas sambil berdiskusi dengan seorang panel wanita, dia yang mula membelakangkan badan seakan-akan tidak sedar tempat duduk berkenaan sebenarnya tidak mempunyai penyandar.


@fauzanmicrophoto

เก้าอี้สูงเกิ้น555#fc #จัดไป #tiktokuni

♬ original sound – dyahnoviya22 – dyahnoviya22

Agaknya ustaz ni nak menyandar tapi lupa kerusi tu takde penyandar

Akan tetapi, dia sangat bernasib baik kerana seorang rakannya kebetulan muncul di belakang dan menyelamatkan keadaan. Mujur sahaja tiada kecederaan berlaku dan ia dapat dikawal sebaik mungkin. Turut merasa segan dengan insiden lucu tersebut, lelaki ini cuba untuk cover line dan gadis di sebelah juga tidak ketinggalan ketawa kecil. Mendapat hampir sejuta tontonan, netizen mengakui sangat terhibur dan lega kerana rakan kepada ‘Pak Ustaz’ ini datang membantu.


"Aduh Jatoh"-Terbongkang Dari Kerusi, Ada Hikmah Rupanya Kawan Lintas Belakang 2 "Aduh Jatoh"-Terbongkang Dari Kerusi, Ada Hikmah Rupanya Kawan Lintas Belakang 3 "Aduh Jatoh"-Terbongkang Dari Kerusi, Ada Hikmah Rupanya Kawan Lintas Belakang 4

Sumber : TikTok Fauzan

Kisah Dunia Advertisement Slot

Sharing is caring!

Telegram