Viral

[VIDEO] 1 Family Gelabah, ‘Tetamu Tak Diundang’ Selamba Menumpang Atas Tilam

[VIDEO] 1 Family Gelabah, 'Tetamu Tak Diundang' Selamba Menumpang Atas Tilam 1
Rasaflix

Sharing is caring!

Tidak kiralah sama ada di kampung mahupun bandar, pastinya rata-rata kita pernah mempunyai pengalaman rumah dimasuki binatang. Cuak, begitulah perasaan keluarga ini selepas mendapati salah sebuah bilik tidur mereka didatangi ‘tetamu tak diundang’.

BACA : [VIDEO] Baru Nak Piknik, Gadis Lari Bertempiaran Disergah Tetamu Tak Diundang


1 family gelabah ada tetamu tak diundang ceroboh menumpang tidur atas tilam..

Mula dikongsi sejak semalam, video pendek berdurasi kurang seminit yang memaparkan gelagat selamba ‘tetamu’ tersebut nyata menarik perhatian ramai. Manakan tidaknya, saat melangkah masuk ke dalam bilik berkenaan kesemua mereka terkejut dengan kewujudan seekor lembu ‘misteri’ dilihat sedang berehat di atas tilam.

[VIDEO] 1 Family Gelabah, 'Tetamu Tak Diundang' Selamba Menumpang Atas Tilam 2

Boleh buat selamba.. kena tampar bontot baru ‘kalut’ nak bangun

Panik dengan situasi itu, mereka kemudian bertindak menghalau keluar lembu tersebut. Lucunya lagi, meskipun keadaan riuh namun haiwan tersebut langsung tidak peduli sehingga salah seorang daripada mereka bertindak menampar bahagian belakangnya. Gara-gara terkejut perbuatan itu, lembu berwarna coklat tersebut lantas bangun menyebabkan kesemua mereka mencicit lari.


@anazbecks7

Sapi der man

♬ original sound – Anaz Becks 🔥 – Anaz Becks 🔥

Bosan sangat kot asyik tidur kat kandang, sekali sekala nak merasa dalam bilik pula..

Meraih lebih tiga juta tontonan di aplikasi TikTok, rata-rata netizen terhibur dengan situasi yang melucukan itu. Tidak ketinggalan juga yang berseloroh mengenai gelagat selamba lembu tersebut menceroboh masuk ke ruangan bilik keluarga berkenaan.

[VIDEO] 1 Family Gelabah, 'Tetamu Tak Diundang' Selamba Menumpang Atas Tilam 3 [VIDEO] 1 Family Gelabah, 'Tetamu Tak Diundang' Selamba Menumpang Atas Tilam 4 [VIDEO] 1 Family Gelabah, 'Tetamu Tak Diundang' Selamba Menumpang Atas Tilam 5

Sumber : Instagran anazbecks, TikTok anazbecks7


Kisah Dunia Advertisement Slot

Sharing is caring!

Telegram