Realiti Hidup Viral

15 Tahun Kahwin Tak Pernah Nangis, Tapi Akhirnya Air Mata Suami Jatuh Kerana…

Bagi pencinta haiwan, kehilangan haiwan kesayangan mereka adalah sama besar impaknya seperti kehilangan insan yang tersayang. Mungkin bagi sesetengah orang ada yang menganggap, tidak guna untuk terlalu menangisi pemergian seekor haiwan, namun hanya pencinta haiwan yang sejati sahaja faham perasaan kehilangan peneman dan sahabat sejati mereka. Inilah yang terjadi kepada sebuah keluarga yang dikenali menerusi page Facebook Katsumi Cat.

BACA: [VIDEO] ‘Kesiannya..’ – Dah Rompak Semua Duit, Perompak Larikan 3 Kucing Mahal

Baru-baru ini page Katsumi Cat itu ada berkongsi sebuah video yang memperlihat seorang lelaki yang digelar ‘Ayah’ menangisi pemergian seekor kucingnya yang bernama Aladdin. Video tersebut telah menyentuh hati ramai warga netizen sehinggakan video tersebut turut tersebar ke laman sosial lain seperti Twitter dan juga Instagram.

15 tahun kawin ibu tak pernah tengok ayah nangis…tp kerana Aladdin teresak2 nangis

Kalau takde iman boleh gila jadinya…s4kitnya sebuah kehilangan

Didedahkan melalui ‘Ibu’ yang merupakan isteri kepada lelaki di dalam video tersebut, selama 15 tahun perkahwinan mereka tidak pernah sekalipun dia melihat suaminya itu menitiskan air mata namun kehilangan Aladdin telah membuatkan lelaki itu menangis teresak-esak.

Sampai saat ni abam botak tak mau makan & cakap…termenung je

Perkongsian video yang memperlihat lelaki tersebut menangis sambil membelai-belai kucingnya itu telah mendapat perhatian warga netizen yang ratanya turut sebak melihat kesedihan yang dipamerkan.

Bertenang la wahai hamba Allah…kucing mu ini menanti mu di syurga nanti

Sedihnya…saya pun sayang sangat2 kat kucing…menangis saya tengok ni

Faham perasaan tuan punya…anak lelaki saya pun macam tu bila kucing dia m4ti

Sumber: Facebook katsumicat

like
love
haha
wow
1
sad
angry

Please enter an Access Token on the Instagram Feed plugin Settings page.