Home ยป Wow! Ramai Terkejut Apabila Selebriti Korea, SeungRi BigBang Dedah Sinki & Berus Gigi Emas Miliknya..
Hiburan International Realiti Hidup Santai

Wow! Ramai Terkejut Apabila Selebriti Korea, SeungRi BigBang Dedah Sinki & Berus Gigi Emas Miliknya..

Pelakon dan penyanyi terkenal Korea Selatan, SeungRi yang juga merupakan salah seorang ahli kumpulan BigBang baru-baru ini telah dijemput sebagai tetamu jemputan dalam rakaman program realiti TV; ‘I Live Alone’.

Program tersebut memaparkan kehidupan harian selebriti Korea yang hidup bersendirian dan telah menayangkan rutin harian SeungRi jika tidak terikat dengan kerja pada 9 Mac yang lalu.

Menerusi program itu, SeungRi telah membawa para peminat untuk melihat lebih dekat lagi kehidupan peribadinya yang julung kali didedahkan itu.

SeungRi menetap di sebuah apartment yang dilengkapi tiga bilik dengan tatarias mewah dan model yang terletak di Seoul.

Episod pertama program itu juga mendedahkan suasana di seluruh ruang di dalam rumahnya termasuk bahagian ruang tamu, ruang dapur mewah dan bilik tidur. Tidak ketinggalan, bilik air dan juga ruangan lain seperti dressing room yang menempatkan segala pakaian dan aksesori selain dari kasut. ‘Jealous’ betul!

Foto: Soompi
Foto: Soompi

Apa yang lebih menarik perhatian adalah sinki dan berus gigi emas yang terdapat di ruangan bilik mandi milik SeungRi.

Apabila ditanya tentang sinki dan berus gigi tersebut, penyanyi berusia 27 tahun itu tergelak kecil sambil menyatakan yang ianya bukanlah emas tulen.

Foto: Soompi
Foto: Soompi

Bagaimanapun, rata-rata peminatnya tidak terkejut sekiranya ianya benar-benar diperbuat daripada emas kerana SeungRi bukan sahaja bekerja sebagai pelakon dan penyanyi, malah dia juga merupakan seorang usahawan berjaya yang turut memiliki beberapa buah restoran makanan di Korea dan beberapa negara lain termasuk di Malaysia. Daebak!

Sumber: Malaysian Digest

KisahDunia.COM

- Dapat duit dengan kongsi artikel Info lanjut.

- Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke kisahdunia@kayzasia.com Info Lanjut.

like
love
haha
wow
sad
angry

Apa Komen Anda