Home ยป Wow! Hargai Peminat, Nabil Bawa Peminat Tunai Umrah Pada Ramadan Depan?
Hiburan

Wow! Hargai Peminat, Nabil Bawa Peminat Tunai Umrah Pada Ramadan Depan?

Setiap artis ada cara tersendiri untuk menghargai peminat mereka. Ada yang bawa cuti bersama atau mengadakan majlis tertutup bersama peminat sahaja. Namun lain cara bagi pengacara dan pelakon, Nabil untuk hargai peminatnya.

Katanya Nabil akan membawa peminat untuk menunaikan umrah pada Ramadhan depan! Wow, suatu pengalaman yang memang dinantikan setiap insan kan?

Nabil menyifatkan, pengalaman tunai umrah bersama peminat ini adalah sa tu pengalaman yang sangat istimewa. Dalam pada masa yang sama, peluang ini dapat dirasai bagi mereka yang sudah lama menginginkannya.

Memilih bulan Ramadhan, Nabil berpendapat ianya adalah sebuah pengalaman yang yang istimewa. Secara tak langsung, impian mereka yang mahu menunaikan umrah tercapai. Ini adalah kali pertama Nabil beri hadiah istimewa buat peminatnya.

Kos perjalanan menunaikan umrah masih dalam proses perbincangan, sama ada mendapat tiket percuma atau ada kos yang perlu ditanggung akan diumumkan pada 24 Mac depan.

“Apa yang penting, jatuh bangun saya peminat sentiasa ada bersama. Sepanjang bergelar anak seni banyak pengajaran yang dipelajari termasuk menghargai insam lain ketika dalam keadaan susah.”

Walaupun sudah bergelar selebriti, Nabil akui tidak pernah lupa asal-usulnya. Dia juga bersyukur kerana kehidupannya sekarang lebih baik dari dulu dan mampu memiliki apa saja yang dimahukan.

“Semasa jadi orang biasa, gaji saya antara RM500 ke RM600 dan saya serahkan kepada mak. Hanya tinggal RM50 dalam dompet dan saya juga pernah rasa bagaimana perasaan duit tinggal RM5.”

Kerana itu, kesusahan yang dihadapi membuatkan Nabil jadi semakin kuat dan tidak lupa kepada mereka yang membantu dan susah bersamanya dahulu. Mereka ini masih berkawan baik dengan Nabil.

Sumber: Berita Harian

KisahDunia.COM

- Dapat duit dengan kongsi artikel Info lanjut.

- Jawatan kosong sebagai writer di KisahDunia! . Berminat? Email resume anda ke kisahdunia@kayzasia.com Info Lanjut.

like
love
haha
wow
sad
angry

Apa Komen Anda