Cinta & Perhubungan Viral

Wanita Pasrah Gugur Lepas 2 Hari Disahkan Hamil, Bukan Rezeki Nak Besarkan Anak

Wanita Pasrah Gugur Lepas 2 Hari Disahkan Hamil, Bukan Rezeki Nak Besarkan Anak 1
Jawatan Kosong

Sharing is caring!

Kehamilan adalah anugerah yang paling indah bagi setiap suami isteri, lebih-lebih lagi rezeki itu datang pada awal perkahwinan. Namun sekiranya diuji dengan keguguran, kita perlulah tabah kerana mungkin Tuhan ada perancangan yang lebih baik.


BACA : [VIDEO] Bukaan 7cm, Ibu Berdiri Tahan ‘Azab’ Contraction Kepala Baby Dah Keluar

Rezeki baru sebulan nikah, dapat tahu rupanya ada ‘penghuni’ dalam rahim..

Mendirikan rumah tangga pada 4 September lalu, wanita bernama Nureen Aqilah berkongsi perkhabaran gembira apabila disahkan hamil. Siapa sangka baru sebulan hidup bahagia bersama suami tercinta, rezeki ibu muda ini apabila dikejutkan dengan berita kehadiran zuriat kecil yang menghuni rahimnya.


Wanita Pasrah Gugur Lepas 2 Hari Disahkan Hamil, Bukan Rezeki Nak Besarkan Anak 2

@nureenorairi_

Alhamdullilah rezeki kami berdua , baru dapat tahu dalam rahim saya ada penghuni 😭❤️🤲🏼 syukur Ya Allah 😭❤️ #1monthmarrige✨#baby2021🎈

♬ original sound – mrliiana – naaaa

Reda walaupun kebahagiaan ‘dipinjamkan’ cuma 2 hari.. Patut perut rasa perit rupanya keguguran

Walau bagaimanapun, keterujaan bakal menimang cahaya mata sulung tidak berkekalan apabila dia akhirnya mengalami keguguran dua hari kemudian. Mengimbau semua detik tersebut, Nureen mendedahkan perutnya merasa perit pada malam kejadian sebelum doktor mengesahkan bahawa kandungan telah tiada. Namun begitu, wanita ini tetap bersyukur kerana sekurang-kurangnya diberi peluang merasai pengalaman hamil meskipun sekejap.


@nureenorairi_

Allahuakbar! Bukan rezeki saya dan suami untuk membesar kan awak syg. Patut semalam sakit perut sgt rupanya awak dah tkda dlm rahim momi 😞😞💔

♬ bunyi asal – Hudasyahirah_ – Hudasyahirah_

Pernah alaminya, semoga tabah & percaya pada rezeki Tuhan..

Meraih lebih 60 ribu tontonan sejak ia dikongsikan, rata-rata netizen memohan agar Nureen terus tabah menghadapi ujian tersebut. Tidak kurang juga yang menitipkan doa serta semangat buat wanita ini. Selain itu, ada antara mereka turut berkongsi pengalaman sama.

Wanita Pasrah Gugur Lepas 2 Hari Disahkan Hamil, Bukan Rezeki Nak Besarkan Anak 3 Wanita Pasrah Gugur Lepas 2 Hari Disahkan Hamil, Bukan Rezeki Nak Besarkan Anak 4 Wanita Pasrah Gugur Lepas 2 Hari Disahkan Hamil, Bukan Rezeki Nak Besarkan Anak 5

Sumber : Instagram nureenoraini, TikTok nureenoraini_

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Propa Dirasuk & Jelir Lidah, Watak Lola & Che Yah Dalam Dukun Diva Dipuji Lawak
🔥Genggam Kuat Katil Ketika Contraction, Ramai Kesian Muka Almy Nadia Merah Padam
🔥Posisi Kek 5 Tingkat Uqasha & Kamal Jadi Bualan, Risau Pengantin Termasuk Kolam

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Youtube

Facebook