Gadjet International

Wanita Maut Jatuh Tangga Selepas Leka Bermain Telefon Bimbit

Telefon pintar telah banyak mengubah kehidupan kita pada zaman sekarang, dengan pelbagai fungsi dan aplikasi terdapat didalam telefon membuatkan ianya tidak lepas dari tangan. Sehingga didapati banyak kes yang berpunca dari telefon pintar, tidak terkecuali kes yang menyebabkan kematian akibat kelekaan menggunakan telefon.

Seperti yang terjadi ini apabila seorang wanita yang tersilap langkah ketika melangkah menuruni anak tangga dan menyebabkan dia terjatuh dan tersembam, kejadian itu mengakibatkan wanita tersebut cedera parah dan sekaligus telah meragut nyawanya.

Memetik dari sumber erabaru, kejadian yang berlaku di Suzhou, Anhui Province, China itu dirakam oleh kamera litar tertutup (CCTV). Wanita itu dikatakan leka menggunakan telefon bimbit semasa menuruni tangga dan mungkin sedikit kecuaian, dan menyebabkan dia tergolek kebawah.

Dipetik dari laporan yang dikeluarkan Shanghaiist, wanita yang dipercayai berumur dua puluhan itu mengalami kecederaan parah di kepala dan muka dan meninggal dunia selepas dia dibawa ke hospital.

Dibawah ini disertakan petikan rakaman CCTV yang menunjukkan kejadian tersebut.

Sumber : erabaru

like
love
haha
wow
sad
angry

- Kerja Kosong | Latihan Industri | Praktikal. Klik untuk Info lanjut.

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.