Viral International

[VIDEO] Wanita Malaysia Viral, Wajah 99% Mirip Watak Pemain 212 ‘Squid Game’

[VIDEO] Wanita Malaysia Viral, Wajah 99% Mirip Watak Pemain 212 'Squid Game' 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Berani main tipu, tidak takut dengan ugutan lelaki samseng dan kuat mencarut. Itulah 3 personaliti ekstrem yang ditonjolkan oleh watak Han Mi-nyeo menerusi drama Netflix paling popular, ‘Squid Game‘. Dilakonkan oleh aktres Korea bernama Kim Joo-ryoung, peranannya cukup penting dalam mewarnai pergerakan emosi jalan cerita siri 9 episod ini.


BACA : Watak Penjahat Bertatu Dibenci, Aktor Sebenar Viral Suka Post Foto Kucing Ke IG

Han Mi-nyeo sanggup manipulasi sesiapa sahaja untuk lepaskan diri

Ringkasnya, dia menyertai permainan tersebut untuk membiayai kos membesarkan anaknya yang baru lahir. Untuk kepentingan diri sendiri, pemain 212 ini sanggup memanipulasi sesiapa sahaja termasuklah pura-pura suka kepada gangster bertatu, Jang Deok-su. Namun pada pusingan Jambatan Kaca, dia yang menyimpan rasa tidak puas hati akibat dikhianat nekad terjun bersama lelaki terbabit menamatkan hayat sendiri.

Bila kawan sekerja kau masuk squid game sebagai pemain 212

Walau bagaimanapun, baru-baru ini seorang wanita Malaysia tular selepas seorang rakan kerjanya memuat naik video ke TikTok. Meskipun dia tampil berhijab, namun tidak dinafikan bentuk mata dan senyumannya boleh dikatakan 99% seiras dengan karakter Han Mi-nyeo apalagi sambil posing memegang gula-gula dalgona bercorak bintang.


@amein_nur_iman

♬ Venom – Music From The Motion Picture – Eminem

@amein_nur_iman

#squidgame #netflix

♬ Venom – Music From The Motion Picture – Eminem

Senyuman tu nampak sama…Stay halal sister

Meraih 3 juta view, netizen juga sangat bersetuju dengan persamaan yang dimiliki berdua. Ada pula yang berseloroh lega kerana rupa-rupanya dia masih selamat dan kini sudah berhjirah.

[VIDEO] Wanita Malaysia Viral, Wajah 99% Mirip Watak Pemain 212 'Squid Game' 2 [VIDEO] Wanita Malaysia Viral, Wajah 99% Mirip Watak Pemain 212 'Squid Game' 3 [VIDEO] Wanita Malaysia Viral, Wajah 99% Mirip Watak Pemain 212 'Squid Game' 4 [VIDEO] Wanita Malaysia Viral, Wajah 99% Mirip Watak Pemain 212 'Squid Game' 5

Sumber : Instagram Kim Joo-ryung & TikTok amein nur iman

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Kantoi Buang Sisa Kimia Ke Sungai, Kecut Perut Adu Du Bila Ditangkap BoBoiBoy
🔥Ramai Kecewa Pemilihan Juri MLM 2021, Shahrol Shiro Bandingkan Dengan Indonesia
🔥[VIDEO] 100 Markah, Peserta 13 Tahun ATNM Menangis Siti Nordiana Puji Melambung
🔥Dihukum Gantung Bersalah Edar Syabu, Ibu Tunggal 9 Anak Meraung Keluar Mahkamah

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook