Semasa Viral

Viral Suami Berstatus Duda, Pentingnya Tahu Background Pasangan Sebelum Kahwin

Viral Suami Berstatus Duda, Pentingnya Tahu Background Pasangan Sebelum Kahwin 1
Portal Cari Jodoh Muslim

Sharing is caring!

Baru-baru ini, tular di media sosial tentang perkahwinan seorang gadis cantik berusia 18 tahun dengan suami yang dikenalinya sebulan lalu. Dikatakan, perkahwinan mereka juga dibuat ringkas, iaitu tiada sebarang majlis bersanding besar-besaran, malah baju dan pelamin juga dibuat sendiri.

Viral Suami Berstatus Duda, Pentingnya Tahu Background Pasangan Sebelum Kahwin 2

BACA: “Wei Ni Serius Ke” – Photoshoot Kahwin Guna Prop Ular Jadi Perhatian, Buat Ramai Persoal

Pada awalnya, perkahwinan mereka mendapat pujian ramai namun kini, segala-galanya bertukar kritikan dan kecaman apabila munculnya kenyataan bahawa lelaki tersebut rupa-rupanya seorang duda dan tidak memberi nafkah anak kepada bekas isterinya.


Viral Suami Berstatus Duda, Pentingnya Tahu Background Pasangan Sebelum Kahwin 3

Viral Suami Berstatus Duda, Pentingnya Tahu Background Pasangan Sebelum Kahwin 4

Kenyataan yang diberikan oleh bekas isteri melalui komen di Facebook itu telah dikongsikan seorang lelaki di Twitternya.

Perempuan tolong check background suami

Viral Suami Berstatus Duda, Pentingnya Tahu Background Pasangan Sebelum Kahwin 5

Hidup asik nak kene sponser ke?

Viral Suami Berstatus Duda, Pentingnya Tahu Background Pasangan Sebelum Kahwin 6

Menurut komen daripada bekas isterinya yang bernama Minn Azman di Facebook, dia telah menyindir bekas suaminya itu yang tidak memberikan nafkah anak kepadanya tetapi sudah berkahwin lain. Malah, dia turut menyelar sikap lelaki itu sebagai ketua keluarga tetapi tidak bekerja dan hanya menumpang duduk secara percuma di rumah mertua.


Viral Suami Berstatus Duda, Pentingnya Tahu Background Pasangan Sebelum Kahwin 7

Ini anak dia dik oi.. lelaki jenis apa

Viral Suami Berstatus Duda, Pentingnya Tahu Background Pasangan Sebelum Kahwin 8

Dulu x ngaku dah kawen.. dia cakap bukan tu anak sedara

Viral Suami Berstatus Duda, Pentingnya Tahu Background Pasangan Sebelum Kahwin 9

Menurut satu komen lain yang mengukuhkan lagi dakwaan wanita bernama Minn Azman itu, lelaki tersebut juga tidak mengaku sudah berkahwin malah menyatakan anaknya itu hanya sebagai anak sedara.

Seorang individu di Twitter juga telah mengutuk sikap lelaki berkenaan kerana dengan mudahnya menidakkan status diri sebagai seorang bapa.

The real example of lelaki tahi.. deny the fact

Viral Suami Berstatus Duda, Pentingnya Tahu Background Pasangan Sebelum Kahwin 10

Seorang gadis yang mengaku sebagai sepupu kepada pengantin wanita, bagaimanapun telah menyebelahi sepupunya itu dan suaminya. Dia juga meminta lelaki yang menyebarkan kisah ini supaya berfikiran positif dan tidak membuat spekulasi kerana hanya mendengar dari sebelah pihak.


Korang tau cuma dari sebalah ex wife.. husnuzon

Viral Suami Berstatus Duda, Pentingnya Tahu Background Pasangan Sebelum Kahwin 11

Ekoran daripada beberapa komen tersebut, netizen mula menyelar dan menghentam pasangan berkenaan di Twitter.

Men are trash

Viral Suami Berstatus Duda, Pentingnya Tahu Background Pasangan Sebelum Kahwin 12

Anak sendiri.. xnak mengaku.. melampau sangat

Viral Suami Berstatus Duda, Pentingnya Tahu Background Pasangan Sebelum Kahwin 13

Tak belajar agama.. hidup sekadar nak berseronok

Viral Suami Berstatus Duda, Pentingnya Tahu Background Pasangan Sebelum Kahwin 14

Stupid brainless woman.. kenal sebulan terus terima

Viral Suami Berstatus Duda, Pentingnya Tahu Background Pasangan Sebelum Kahwin 15

Sumber: Twitter faeznasirr dan MWafiy

Kisah Dunia Advertisement Slot

Nak cerita lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia di https://t.me/kisahdunia

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram


Kisah Dunia Nak cerita viral & trending setiap hari? Tidak Ya