Fesyen & Gaya Hidup Viral

[VIDEO]”Pungkoq Hang 6 Tahun”- Gelagat MUA Bella Layan Anak Buat Ramai Terhibur

Setiap kali menonton video tutorial makeup olehnya, pasti ramai yang tidak dapat mengeIipkan mata walau sekejap pun. Ditambah pula dengan kepetahan bercakap dan membuat lawak dalam loghat utara, ternyata MUA Bellaz atau nama sebenarnya Nur Nabila Zulyadaini sentiasa memberi rasa seronok kepada para netizen yang melihatnya, tak kira sama ada melalui media sosial mahupun di kelas makeup khas yang dihadirinya.

BACA: “Dulu Kerja Asingkan Ikan…” – Kisah MUA Bellaz Ini Jadi Inspirasi Ramai!

Baru-baru ini, dia sempat membuat satu tutorial khas di IG live, sambil berinteraksi dengan beberapa soalan daripada netizen seperti kebiasaannya. Tapi sewaktu menjawab soalan tentang umurnya, reaksi daripada anak sulungnya, Iris Alisya pula yang menjadi perhatian ramai.

Pungkoq hang takkan mama 6 tahun…Abah hang darjah 1

Video klip sesi IG live itu sempat dirakam oleh seorang netizen dan menjadi viral di laman Twitter selepas memperoleh lebih 6 ribu retweet. Dalam pada itu, gadis berkenaan memberitahu yang sifat sebenar MUA ini bukanlah seperti ini, cuma dia bergurau sedemikian untuk menarik peminat menonton videonya sahaja.

Bella jumpa depan-depan tak macam ni…kena buat something yang orang tak bosan

Selepas perkara itu akhirnya sampai di pengetahuan tuan punya badan sendiri, Bella turut menjelaskan yang suaranya dalam paparan video itu memang nampak seperti k4sar, tapi itu cuma reaksi spontan dirinya sepanjang melakukan video live tersebut.

Dengar kasaq…tapi hati baik

Hasil makeup live semalam…Flower gurl

Rata-rata netizen dan peminatnya pula menyatakan rasa terhibur dengan gelagat yang ditampilkan oleh Bella bersama anak daranya itu.

Hiburan pagi adoi…

Tak macam sembang dengan anak…comel giIa

Banyak kali tengok…part best pungkoq hang

Bergegar perut gelak part abah hang darjah 1…m4mpuih lagu ni

Sumber: Twitter nurmardh1ah & muabellaz