Cinta & Perhubungan Hiburan

[VIDEO]”Kasihnya Ibu Memang Tiada Galang Gantinya…”-Sedih! Datin Shahida Pujuk Anaknya, Baem Pergi Ke Kelas Bikin Netizen Tersentuh Hati!

Usahawan Dherbs terkenal, Datin Seri Nur Shahida sangat sinonim dengan perwatakannya yang lemah lembut, dan penyayang. Dia merupakan isteri kepada Dato Sri Aliff Syukri dan ibu kepada 6 orang anak termasuk lah 2 anak angkatnya iaitu baby terlajak laris.

Cara layanan seorang ibu dan ayah sangat berbeza terhadap anak. Lihat sahaja cara Datin Shahida memujuk anaknya supaya pergi ke kelas sangat lembut bahasanya sehingga mampu melembutkan hati Baem.

BACA : Nanti Datin Duet Dengan Nisa Sabyan, Confirm Meletop Dari Dato;- Suara Datin Shahida Dipuji, Tapi Part Baem Gomol Pipi Bikin Terhibur!

Melalui perkongsian di laman Instagram, Datin Shahida ada memuatnaik satu video terbaru mengenai anaknya, Baem Adham yang tidak mahu pergi ke kelas baking. Namun, sifat Datin yang lemah lembut, akhirnya berjaya memujuk Baem untuk pergi ke kelas tersebut.

Malah, video tersebut telah dimuatnaik beserta dengan kapsyen,

“Drama pagi ni…Biasa saya akan hantar anak saya termasuk @baem_adham ambik baking class seminggu 2x…Hari ni tiba2 dia x nak pergi pula…Rupanya ada benda yg dia nak…teringin nak makan ice cream baskin robin dgn nak makan Happy Meal Mc Donald katanya….”.

Tambah Datin Shahida lagi, Baem sudah 6 tahun tidak mempunyai adik. Malah, sekarang ni dia suka buat yang bukan-bukan untuk dapatkan perhatian.

Lembut dan tenang cara Datin Shahida pujuk anaknya…

Lembut Datin, tersentuh hati tengok…

Dia dalam proses berbagi kasih sayang…

Sedih pulak, jauh beza Datin dengan Dato…

Kasih sayang ibu tak terbalas…

Tengok Baem terpandang Yusoff…

Sumber : IG Nur Shahida Mohad Rashid

1
like
love
haha
1
wow
sad
angry

- Kerja Kosong | Latihan Industri | Praktikal. Klik untuk Info lanjut.

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.