Fesyen & Gaya Hidup Hiburan

[VIDEO]”Ini Baru Catwalk”- Kucing Di Pentas Peragaan Jadi Tumpuan Ramai

Ramai yang menyukai dan memelihara kucing sebagai haiwan peliharaan mereka kerana kecomelan dan kemanjaan yang dimiliki oleh seekor kucing. Wajah yang comel, saiz yang kecil, berbulu lebat dan gebu menjadikan kucing haiwan yang disayangi ramai. Terbaru, viral sebuah video di mana seekor kucing berada di atas pentas peragaan semasa satu acara runaway di Istanbul, Turki.

BACA : [VIDEO]”Confess Dekat Crush”-Senior Nyanyi Untuk Junior, Ramai Terinspirasi

Berikutan video yang dikongsikan menerusi laman Instagram Kosmo Online, para netizen memuji kecomelan kucing berbelang putih hitam itu dan juga terhibur melihat telatahnya yang mencuit hati. Kucing itu juga dilihat sempat menganggu model yang tengah berjalan mengayakan baju designer pada masa itu.

Kucing jalan kat tengah-tengah pentas. 

Sempat kacau model pulak tu.

Ni la baru catwalk..

Bagusnya diorang tak halau. Turki negara yang sayang binatang.. 

Sempoi la kau ni meow.. 

Orang dah tak tengok fesyen tu, orang pi tengok kucing tu je. 

Sumber : Kosmo Online

5
like
38
love
21
haha
2
wow
sad
3
angry

- Kerja Kosong | Latihan Industri | Praktikal. Klik untuk Info lanjut.

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.