Hiburan

[VIDEO]Han Byul Kagumkan Ramai Lagi, Selamba Tarik Lagu Hafiz Suip Sambil Duduk

[VIDEO]Han Byul Kagumkan Ramai Lagi, Selamba Tarik Lagu Hafiz Suip Sambil Duduk

Sharing is caring!

Sejak menjuarai program realiti Big Stage 2 pada tahun lalu, siapa sangka nama Han Byul semakin meniti populariti dalam kalangan peminat di Malaysia. Di samping berlakon dalam telefilem ‘Aku Benci Kpop’ sempena sambutan raya Aidilfitri tempoh hari, penyanyi berusia 30 tahun ini juga sering ditunggu-tunggu untuk berkongsi video cover nyanyian beberapa lagu popular masa kini.

BACA: Lepas Han Byul, Kini Ayda Jebat Buat Netizen Ternganga Cover Lagu Nabila Razali

[VIDEO]Han Byul Kagumkan Ramai Lagi, Selamba Tarik Lagu Hafiz Suip Sambil Duduk


Walaupun duduk saja…tapi boleh ‘tarik’ lagu Kisah Cinta Kita

Sebelum ini, artis Korea Selatan berikut pernah menjadi tular menyampaikan ‘Peluang Kedua’ daripada Nabila Razali gara-gara menyelitkan lirik yang telah dialih bahasa. Tak cukup dengan itu, kini Han Byul sekali lagi mencuri perhatian ramai apabila mencabar dirinya untuk membawa lagu yang membantu Hafiz Suip menjulang trofi kategori Vokal Terbaik di pentas AJL34. Walaupun sekadar duduk di hadapan mikrofon, namun siapa sangka bekas anggota kumpulan Led Apple ini mampu mencapai nota tinggi seakan-akan sama seperti yang dilakukan penyanyi asalnya.

[VIDEO]Han Byul Kagumkan Ramai Lagi, Selamba Tarik Lagu Hafiz Suip Sambil Duduk

Teruskan berusaha sebutan BM makin baik…sampai terasa Han Byul ni macam orang Malaysia dah

Di sebalik kemerduan suaranya yang tak dapat disangkal lagi, rata-rata netizen turut memuji perkembangan bakatnya untuk membawakan lagu-lagu dalam Bahasa Melayu setakat ini. Malahan, ada pihak yang turut berseloroh bahawa Han Byul sudah boleh dianggap sebagai orang Malaysia susulan telah banyak memperbaiki cara sebutan khususnya bagi lagu ini.

[VIDEO]Han Byul Kagumkan Ramai Lagi, Selamba Tarik Lagu Hafiz Suip Sambil Duduk


[VIDEO]Han Byul Kagumkan Ramai Lagi, Selamba Tarik Lagu Hafiz Suip Sambil Duduk

[VIDEO]Han Byul Kagumkan Ramai Lagi, Selamba Tarik Lagu Hafiz Suip Sambil Duduk

Sumber: IG onestarbyul


Nak cerita lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia di https://t.me/kisahdunia

Sharing is caring!

Facebook

Telegram