Cinta & Perhubungan Hiburan

[VIDEO]”Hahaha..Ulang-Ulang Aku Tengok Video Ni..Barai Doe!”-Lawak Habis! Dayyan Buat Magik Masa Black Recording Lagu Bikin Netizen Terhibur!

Penyanyi yang memiliki suara yang nyaring dan lunak, Black Hanifah baru-baru ini sangat sibuk membuat recording lagu bersama dengan anak kesayangannya, Khaleef Dayyan. Malah, Black sekali lagi telah bekerjasama dengan komposer terkenal iiatu Omar K untuk membuat recording lagu tersebut.

Namun recording tersebut menjadi haru dengan munculnya telatah lawak dan magik daripada Dayyan. Malah, Omar K pun tak tahan nak gelak tengok si Dayyan.

BACA : [VIDEO]Ya Ampun..Tergelak Sorang-Sorang Macam Orang Giler Nak Oiii;-Lawak! Gelagat Dayyan Menyorok Dalam Bakul Bikin Netizen Terhibur!

Melalui perkongsian di laman Instagram, Black ada memuatnaik satu video terbaru mengenai telatah lawak Dayyan yang mengikutnya pergi membuat recording lagu. Lucunya, sewaktu Black fokus menyanyi tiba-tiba muncul idea nakal Dayyan untuk membuat magik sampaikan Black tak boleh nak menyanyi.

Video tersebut telah dimuatnaik beserta dengan kapsyen daripada Black,

“Tunggu Lagu terbaru saya dan dayyan!! #pokpet Dalam sejarah recording dengan anak lepas tu dia buat magic pelik-pelik! 😂 Macam mana nak recording ni…Barai..Adeihla dayyan…”.

Malah, Black mendapat idea untuk merekod suara Dayyan secara sorang dalam bilik recording tersebut. Terhibur sungguh Black melihat confident level anak kesayangannya itu menyanyi lagu ‘Pok Pet’. Mungkin Black dan anaknya akan berkolaborasi bersama suatu masa kelak.

Bak kata komposer, Omar K,

“Boleh jadi artis..Boleh kalahkan daddy…”

Lawak, Dayyan buat magik, Black tak boleh fokus menyanyi…

Hahaha, serious dah, tak pernah tak lawak…

Ada jaa idea nakal dia…

Ulang-ulang tengok…

Tak boleh move on Dayyan buat magik…

Daddy dah boleh pencen…

Sumber : IG Black Hanifah

like
1
love
2
haha
wow
sad
angry

- Kerja Kosong | Latihan Industri | Praktikal. Klik untuk Info lanjut.

Error: Access Token is not valid or has expired. Feed will not update.
This error message is only visible to WordPress admins

There's an issue with the Instagram Access Token that you are using. Please obtain a new Access Token on the plugin's Settings page.
If you continue to have an issue with your Access Token then please see this FAQ for more information.