Cinta & Perhubungan Hiburan

[VIDEO]”Hahaha Comel La Pak Azad Pi Kacau Eira”- Azad Jazmin Buat Hal Lagi Bila ‘Skodeng’ Eira Syazira Workout!

Pasangan romantik dan kelakar Azad Jazmin dan Eira Syazira memang tidak pernah menghampakan peminat kerana ada sahaja telatah dan gelagat mereka mencuit hati netizen. Memang semua orang mengimpikan kehidupan suami isteri yang happy sebegini kan?

Memang beruntung Eira bersuamiakan Pak Azad yang sering buat lawak sahaja setiap hari. Kadang kala sampai tak cukup nafas Eira nak gelak bila suaminya buat hal! Kita pun terikut sama nak gelak kan?

Memandangkan raya pun nak dekat, pastinya banyak persiapan yang nak dilakukan termasuklah Eira yang sedang menjaga badan. Azad menyatakan kalau isterinya sedang menjaga badan untuk persiapan produknya yang bakal berada di Mood Republik.

Pukul 2 pagi buat workout

Azad mulakan aktiviti skodengnya dengan merakam Eira yang sedang memakan suplemen, selepas beberapa saat dia memulakan aktiviti workout mengikuti video di paparan televisyen.

Wah siap makan suplemen ye, sedap katanya

Haa ready dah angkat kaki, semangat!

Muka kesian betul Eira bila malu Pak Azad rakam dia workout! Macam nak nangis!

Netizen sangat terhibur dengan gelagat usik-mengusik suami isteri ini dan tak kurang juga mereka mengharapkan kehidupan mereka juga sebahagia seperti mereka. So sweet kan?

Video Pak Azad skodeng Eira workout!

Hahaha comel je sis ira, laki bini sempoi

Hahaha kesian wife abang, gilaa laki dia

Hahahaha jahaaaaattttt, lawak giloosss

Sumber: IG Azadsyazirarose

2
like
5
love
19
haha
wow
sad
3
angry

- Kerja Kosong | Latihan Industri | Praktikal. Klik untuk Info lanjut.

Tunggu sekejap yer..

0