Fesyen & Gaya Hidup Hiburan

[VIDEO]”Ha Last Sekali Tak Boleh Blah!”-Lebih 300K Tontonan, Cik B Tayang Baju Raya Kucing Kesayangan, Cute Sangat!

Gaya dan gelagat Cik B yang sempoi sering kali menjadi perhatian. Apatah lagi sekarang tengah tular dengan isu dia memakai pakaian yang ketat. Cik B yang kian popular dari hari ke hari semakin diminati oleh netizen.

Ada sahaja netizen yang ingin tahu perkembangan dirinya. Daripada Cik B berkulit gelap sehingga kini cerah sedikit dari hari ke hari. Baru-baru ini Dato Vida ada memuatnaik video Cik B pergi keluar shopping baju raya untuk kucing kesayangan Cik B.

Video tersebut telah dimuatnaik beserta dengan kapsyen “Cik B shooping baju raya Titan. Kucing Cik B. Umur 1 tahun. Besar supo gapo. Siap samping bagai. Ha ha..Titan dah besar macam Anak Rimau. Muat ke?

Dalam video tersebut, Cik B dan Dato Vida menunjukkan satu per satu baju yang dibeli untuk Titan.

Pelbagai reaksi dan komen netizen terhadap video Cik B shopping baju raya untuk kucing kesayangannya. Rata-rata netizen berasa teruja bagaiamana gambar Titan memakai baju-baju yang dibeli oleh Cik B.

Sempat lagi netizen pesan dekat Dato Vida supaya memuatnaik gambar Titan memakai baju melayu. Ada juga netizen yang perasan perubahan pada muka Cik B, semakin cantik dan semakin cerah berseri. Malah, ada juga yang kata Titan sangat beruntung dapat baju raya.

Cik B shopping baju raya untuk Titan, kucing Cik B…

Suka tengok anak beranak ni…

Cantik Cik B pakai makeup…

Kulit cantik dan cerah…

Cute gila…

Untung Titan…

Last sekali tak boleh blah…

Nak tengok gambar Titan…

Sumber: IG Dato Seri Vida

1
like
2
love
5
haha
wow
sad
angry

- Kerja Kosong | Latihan Industri | Praktikal. Klik untuk Info lanjut.

Tunggu sekejap yer..

0