Cinta & Perhubungan Hiburan

[VIDEO]”Comel…Fitrah Manusia Tenang Bila Dekat Dengan Allah…”-Netizen Puji Nedim Sujak Amalkan Bacaan Zikir Buat Baby Ney Ney Berhenti Menangis!

Siapa yang tidak kenal dengan Nedim Sujak Nazri Aziz iaitu seorang Chef dan suami kepada selebriti cantik dan popular, Nora Danish. Pasangan bahagia ini telah dikurniakan seorang putera comel iaitu Baby Ney Ney. Malah, ragam baby Ney Ney sering kali menjadi bualan ramai netizen di laman media sosial Instagram.

Kebiasaanya, Nedim dan Nora akan muatnaik video baby Ney Ney dalam keadaan mood yang baik, namun kali ni netizen dapat tengok mood baby Ney Ney ketika dia menangis.

BACA : [VIDEO]Pandai Ye Dramaaaaa! Mana Air Mataaa Shayangg? Haha;-Comel Overload! Baby Ney Ney Berborak Dengan Daddy Dipuji Netizen

Melalui perkongsian di laman Instagram, Nedim ada memuatnaik satu video terbaru mengenai baby Ney Ney yang sedang menangis namun menjadi senyap selepas mendengar Nedim berzikir. Nampaknya nak reda kan tangisan baik seeloknya ibu bapa perlu lah berzikir seperti yang diamalkan oleh Nedim sendiri.

Video tersebut juga telah dimuatnaik beserta dengan kapsyen pendek daripada Nedim,

“Works every time ! Alhamdulillah ❤️”.

Sejuk hati lepas dengar zikir ya Ney Ney…

Perghhh, steady, jiwa tu penting…

MashaAllah, good boy…

Fitrah manusia tenang bila dekat dengan Allah…

Sejuk perut mommy Nora,pandainya Ney Ney…

Sumber : IG Nedim Sujak Nazri Aziz

1
like
love
haha
wow
sad
angry

Nak Tahu Citer Viral Hari ini di FB Messenger?