Hiburan

[VIDEO]”Bawa Payungnya Ehek!”- Belanja Lagu Si Nopal, Sherry & Hael Lawak Habis

Semalam, telah berlangsungnya episod ke-52, iaitu episod terakhir rancangan carta muzik mingguan, Muzik-Muzik 33. Rancangan yang dikendalikan oleh hos terkenal Sherry Al-Hadad dan rakan setugasnya, Haziq Hot FM sudah pun tamat pada musim kali ini apabila tamat pentas final Anugerah Juara Lagu (AJL) pada awal Februari yang lalu. Menariknya, semua tetamu yang diundang bagi meraikan episod penutup tersebut adalah barisan pemenang AJL 33.

BACA: [VIDEO]”Bahenol La Bukan Panadol”- Black Pula Join Parodi Si Nopal, Lucu Habis!

Sufian Suhaimi – Kategori Persembahan Terbaik

Misha Omar – Tempat Ketiga & Kategori Vokal Terbaik

Ara Johari – Tempat Kedua

Hael Husaini & Dayang Nurfaizah – Juara AJL 33

Selain bertemubual dengan para pemenang pertandingan berprestij itu, antara yang mencuri tumpuan ramai adalah aksi di belakang tabir antara kedua-dua hos rancangan tersebut dengan Hael Husaini yang sempat membuat parodi lagu yang daripada episod terbaru animasi terkenal Indonesia, Si Nopal!

Si Nopal versi Sherry, Haziq & Hael Husaini

Ternyata video parodi berkenaan membuatkan ramai netizen terhibur gara-gara sebijik dengan nyanyian dalam animasi tersebut, selain tidak menjangkakan yang Hael Husaini pandai buat lawak juga.

Episod penuh Si Nopal (terbaru)

View this post on Instagram

#animasinopal

A post shared by animasinopal (@si_nopal) on

Habis la penangan Si Nopal…satu Malaysia kena

Part last tak boleh blah…10 kali dah ulang

Hael Huisaini sebut ‘kotet’ tu kelakar!

Terkejut tengok Hael

Masuk air betul bila tiga-tiga ni bergabung

Sumber: IG muzikmuzik_33

1
like
love
haha
wow
sad
angry

- Kerja Kosong | Latihan Industri | Praktikal. Klik untuk Info lanjut.

Tunggu sekejap yer..

0