Viral

[VIDEO] Viral Puji Kakak Sendiri Cantik, Gadis Terkilan Dituduh Cuma Memerli

[VIDEO] Viral Puji Kakak Sendiri Cantik, Gadis Terkilan Dituduh Cuma Memerli 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Mempunyai adik beradik yang sedikit ‘berbeza’ bukanlah alasan untuk kita tidak menyayangi mereka seperti keluarga lain. Kadangkala, ketidaksempurnaan itu sendiri merupakan satu anugerah yang tak ternilai harganya. Tiada menyimpan rasa malu apalagi hendak menyorokkan kakaknya sendiri, seorang gadis ini seronok berkongsikan gambar wanita itu ke TikTok sehingga menjadi viral.


BACA : [VIDEO] Dikecam Berkain Pelikat Masuk Shopping Mall, Wanita Dedah Hal Sebenar

Bye perempuan good looking, kakak saya lagi good looking

Dalam rakaman yang sudah meraih lebih 4 juta views itu, ruangan komen dihujani dengan kata-kata pujian. Malah aura positivity yang disebarkan oleh Sharifah Mariam kerana memuji kakanya sebagai cantik menerusi beberapa lagi video lain terus menjadi tumpuan ramai orang.

@sharifahmariamm

ketepi semuanya 🤪 #foryou #fyp #foryoupage

♬ original sound – Ian Asher

@sharifahmariamm

my sister is so cantik 🥺 #fyp #foryou #foryoupage

♬ Hadal Ahbek –

@sharifahmariamm

Reply to @watermalonne dalam video ni saya banyak kena palau ye 😭 #fyp #foryou #foryoupage

♬ She Share Story (for Vlog) – 山口夕依

Adik macam nganjing kakak sendiri…Korang munafik cakap dia cantik

Dalam pada sama, salah sebuah video miliknya telah tular pula ke aplikasi Instagram dan mendapat perhatian yang sama. Malang sekali di antara ratusan orang, terdapat segelintir netizen tidak berhati perut yang tergamak menjadikan content tersebut sebagai bahan tawa mereka. Malahan lebih terkilan apabila ada yang menuduh Sharifah sebenarnya sedang memerli rupa paras kakaknya sendiri.


@sharifahmariamm

idk why people nowadays are so mean.. ☺️ #fyp #foryou #foryoupage

♬ Bahasa Kalbu – T r i k🧕🏼

Gurau pun, fikir pakai otak sebelum komen…Lelaki lagi ramai kecam daripada perempuan

Netizen turut merasakan tindakan pihak-pihak berkenaan adalah sangat biadap kerana tidak menjaga perasaan tuan badan. Lebih mengejutkan kerana yang ramai melemparkan kecaman adalah lelaki.


[VIDEO] Viral Puji Kakak Sendiri Cantik, Gadis Terkilan Dituduh Cuma Memerli 2

[VIDEO] Viral Puji Kakak Sendiri Cantik, Gadis Terkilan Dituduh Cuma Memerli 3

[VIDEO] Viral Puji Kakak Sendiri Cantik, Gadis Terkilan Dituduh Cuma Memerli 4

Sumber : TikTok sharifahmariamm

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Tertukar Anak Cuma Drama Rekaan? Suami Bersuara-“Macam Mana Tertukar Troli?”
🔥Majlis Melamar Tayang Di Live TV Selama 6 Jam, Aktor Nangis Tengok Bakal Isteri
🔥Ibu Tunggu Hari Bersalin Dikecam Tayang Makan Nanas, Betul Ke Janin Akan Gugur?

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram