Hiburan Viral

[VIDEO] Viral Mak Cik Ambil Lesen Motor Besar Elak Titi, Sekarang Dah Terer

[VIDEO] Viral Mak Cik Ambil Lesen Motor Besar Elak Titi, Sekarang Dah Terer 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Bagi sesetengah orang, bukan mudah untuk melepasi proses mengambil lesen sama ada untuk kereta mahupun motor. Lebih-lebih lagi buat mereka yang sudah pun berusia, pasti mempunyai kesukaran tersendiri perlu dilalui berbanding anak muda.


BACA:[VIDEO] Mak Ambil Lesen Motor B Full Elak Lintas Titi, Cikgu Memandu Tepuk Dahi

Cuak sangat buat latihan ambil lesen dalam litar…Selamba saja elak naik titi ‘halus’

Bulan lepas, viral rakaman seorang wanita yang sudah berusia sewaktu membuat latihan dalam litar untuk mengambil lesen B Full. Dek kerana terlampau cuak, mak cik tersebut yang pada awalnya tenang dengan selamba mengelak daripada melintas titi ‘halus’. Moment lucu itu sehingga membuatkan cikgu yang kebetulan berada di situ menepuk dahinya.

@shyamakeover54

HAHAHAHA TGK SAMPAI HABIS WEH不不不不不不不不不不不

Gua Lover Not A Fighter – B誕a庣邾庣q

Terbaru, dah makin steady lalu titi dengan motor berkuasa tinggi…Tunggu masa nak ujian JPJ

Terbaru, anak kepada wanita berkenaan yang bernama Shya telah memuat naik video perkembangan mengenainya. Emaknya kini sudah pun semakin steady dan juga yakin untuk melalui lintasan ‘titi’ dengan membawa motor berkuasa tinggi tersebut. Kini, wanita itu cuma menunggu masa untuk ujian bersama JPJ.


@shyamakeover54

Balas kepada @norainiahmad87 korg gelak sakan hr tu kn..meh tlg doakan ibu sha brjaya JPJ esk lusa dh ni

bunyi asal – Sis_Phindik – Sis_Phindik

Wah padu lah ibu bawak…Sebab takut macam ni lah tak ambil lesen

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen tumpang gembira melihat aksi terbaru ibu kepada Shya berkenaan. Selain memujinya hebat, ramai juga kagum wanita itu apabila dapat mengendalikan motor tersebut dengan baik.


[VIDEO] Viral Mak Cik Ambil Lesen Motor Besar Elak Titi, Sekarang Dah Terer 2

[VIDEO] Viral Mak Cik Ambil Lesen Motor Besar Elak Titi, Sekarang Dah Terer 3

[VIDEO] Viral Mak Cik Ambil Lesen Motor Besar Elak Titi, Sekarang Dah Terer 4

Sumber: TikTok Shya

Artikel Viral Hari Ini

他ana Nordin Persoal DG Hisham & Petugas Tanpa PPE, Staf KKM Dedah Hal Sebenar
仗alam Aidiladha Tahu BFF Ngumpat Berjemaah, Nana Difitnah Akui Emosi Terganggu
加VIDEO] Dah Jatuhkan Talak 3, Lelaki Gigih Panjat Pagar Nak Jumpa Bekas Isteri

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram