Viral

[VIDEO] Viral Anak Terkenan Korea, Bapa Terkilan Maruah Keluarga Dipandang Hina

[VIDEO] Viral Anak Terkenan Korea, Bapa Terkilan Maruah Keluarga Dipandang Hina 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Beberapa hari lalu telah tular video milik seorang lelaki di mana anak keduanya dikatakan memiliki iras-iras wajah orang Korea. Lebih melucukan, dia juga mendedahkan isterinya ketika hamil suatu ketika dahulu begitu meminati rancangan ‘Running Man‘. Bukan itu sahaja, malahan bayi kecil itu pula secara kebetulan sangat mirip dengan rupa anak salah seorang pelakon kdrama bernama Lee Mi Do.


BACA : [VIDEO] Isteri Hamil Kuat Layan Running Man, Anak Terkenan Comel Macam Korea

InsyaAllah tunggulah perkembangan nanti…Semua ni rezeki dari Dia

Melihat respon baik yang diberikan oleh ramai orang meliputi media sosial seperti Facebook, Instagram serta Twitter, bapa ini mengucapkan terima kasih dan seolah-olah memberikan hint ada rezeki baru yang menanti mereka kesan positif daripada video viral tersebut. Melihat kembali semua ini, dia sendiri tidak percaya kisah pendek berkenaan cukup memberikan penangan.

@bapaknsuami0rang

#shouldbeme Terima kasih semua ❤️❤️❤️🙏🏻😊🙏🏻

♬ original sound – Bapak&SuamiOrang – Bapak&SuamiOrang

Segelintir netizen lemparkan gurauan melampau

Malang sekali, segelintir netizen di Facebook didapati mula melemparkan gurauan melampau apabila mengetahui berita mengenai kanak-kanak tersebut. Oleh kerana dikatakan ‘terkenan’ dan memiliki raut wajah yang sedikit berbeza, muncul dakwaan kononnya itu merupakan anak daripada benih lelaki lain. Lebih meruntun jiwa lagi, kecaman yang diberikan seolah-olah hendak menuduh bahawa isterinya sudah berzina dengan orang lain.


[VIDEO] Viral Anak Terkenan Korea, Bapa Terkilan Maruah Keluarga Dipandang Hina 2

Mohon panjangkan video ni…Saya bagi masa 5 hari sahaja

Menyimpan lebih 30 senarai profile terbabit, dia yang juga merupakan seorang anggota polis memberikan amaran dan tempoh sehingga 5/3/2021 sahaja. Bagi membersihkan semula maruah keluarga yang ibarat sudah tercalar dengan komen-komen keterlaluan, dia tidak teragak-agak membawa isu ini ke mahkamah jika perlu.


@bapaknsuami0rang

Tolong panjang video ni sahabat2 sekalian.Tempoh 5hari sahaja jika tidak..Faham2 lah sendiri..#diam2UbiBerisi

♬ original sound – Bapak&SuamiOrang – Bapak&SuamiOrang

Sumber : TikTok bapak&suamiorang

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Zizi Kirana Dedahkan Kisah Sebalik Tersasul ‘Ibu Sayang’-“Inilah Tempatnya”
🔥Gigi Terabur Sering Diperli Masa Live, Wanita Sound Setepek-“Laki Aku Okey Je”
🔥“Tiba-Tiba Nak Tidur Semalam Eh Dah Jadi Isteri”-Zizi Akui Kekok Sudah BersuamiKisah Dunia Telegram

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook