Viral

[VIDEO] Umpama Kembar Terpisah, Netizen Excited Wanita Ini Sebiji Wawa Zainal

[VIDEO] Umpama Kembar Terpisah, Netizen Excited Wanita Ini Sebiji Wawa Zainal 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Orang kata dalam dunia ini ada tujuh individu yang berwajah sama atau hampir serupa dengan kita. Malah ada yang datang dari pelbagai negara. Tapi bagaimana pula kalau wajah anda diperkatakan mirip sekali dengan artis terkenal? Itulah persoalan yang sering diterima seorang wanita ini.


BACA: [VIDEO] Ditegur Baju Terselak Masa Menari Tango, Wawa Zainal Terus Bagi Respon

Bukan setakat rupa sama, tapi lesung pipit pun mak aih sebijik jugak

Menerusi perkongsian video TikTok Ayunie Azmi, wajahnya sering disebut-sebut sangat serupa dengan pelakon terkenal Wawa Zainal. Malah boleh dikatakan ciri-ciri pada rupa paras artis itu turut ada pada wanita berkenaan termasuklah kecomelan paling utama iaitu lesung pipit. Oleh sebab itu, rakamannya telah menjadi tular di medium tersebut sehingga mendapat perhatian ramai.

@bungayuniee

Saya enggak ditinggal pacar😂FOLLOW INSTA BUNGAYUNIEE🌸#fyp #fyppppppppppppppppppppppp #masukpage #NewyearNewmi

♬ Lemesin shay – FOUNDER I.S.A 🥰PAPA HENDRIK🥰

@bungayuniee

Ala baby 😝#fyp #fyppppppppppppppppppppppp #fyppage #masukpage #tiktokindonesia

♬ original sound – ayunie azmi – ayunie azmi

Ingatkan orang sama. Macam kembar tapi lain mak, lain ayah.

Jika cuma dilihat sekali imbas, ramai menyangka Wawa Zainal dan juga Ayunie adalah orang yang sama. Walau bagaimanapun, wanita itu sempat berseloroh dengan berkata mereka berdua merupakan kembar tetapi mempunyai ibu dan bapa yang lain.


@bungayuniee

Reply to @makdidabaws Dalam banyak2 komen yang ni paling win 😂 .#fyp #fyppppppppppppppppppppppp

♬ Papi Chulo Koplo Version – DRXML

[VIDEO] Umpama Kembar Terpisah, Netizen Excited Wanita Ini Sebiji Wawa Zainal 2

Ingatkan Wawa Zainal bawa anak orang lain main TikTok tadi. Tengok 10 kali pun sama jugak

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen tidak berhenti mengaitkan persamaan wajah antara mereka berdua. Selain itu, mereka semua tidak putus-putus memuji kecantikan wanita bernama Ayunie ini.


[VIDEO] Umpama Kembar Terpisah, Netizen Excited Wanita Ini Sebiji Wawa Zainal 3

[VIDEO] Umpama Kembar Terpisah, Netizen Excited Wanita Ini Sebiji Wawa Zainal 4

[VIDEO] Umpama Kembar Terpisah, Netizen Excited Wanita Ini Sebiji Wawa Zainal 5

Sumber: TikTok Ayunie Azmi

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥[VIDEO] “Macam Family Je” – Bini Kerdil Curi Tumpuan Jalan Dipimpin Suami & BFF
🔥Ibu Di Rumah Masak Sedap, Tapi Sedih Anak Duduk Asrama Berbuka Lauk Ayam Mentah
🔥[VIDEO] Telefon Unlock, Gadis Panik Teruk Teman Lelaki Rampas Buat ‘Spotcheck’

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram