Viral

[VIDEO] Tiga Tahun Simpan Embrio, Rupanya Baby Boy Tokti Kembar Aafiyah

[VIDEO] Tiga Tahun Simpan Embrio, Rupanya Baby Boy Tokti Kembar Aafiyah 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Umum mengetahui, penyanyi tersohor negara Dato’ Seri Siti Nurhaliza kini sedang hamil cahaya mata kedua melalui rawatan kesuburan in virto fertilization (IVF). Rawatan terbabit dibuat selepas kejayaannnya mendapatkan puteri sulung iaitu Siti Aafiyah yang kini berusia dua tahun.

BACA : “Aafiyah Punya Pink“- Tokti Beli Barang Baby Baru Bila Kandungan Masuk 7 Bulan

[VIDEO] Tiga Tahun Simpan Embrio, Rupanya Baby Boy Tokti Kembar Aafiyah 2

Baby boy yang bakal dilahirkan April ini sebenarnya kembar kepada Aafiyah

Dijangka bakal melahirkan cahata mata lelaki pada April tahun depan, Tokti mengakui tidak mengalami sebarang alahan teruk dan cabaran besar seperti kehamilan pertamanya. Bagaimanapun menerusi Instagram rasmi era.je, pelantun lagu berjudul ‘Aku Bidadari Syurgamu’ itu mendedahkan bayi berkenaan sebenarnya kembar kepada Aafiyah.

Sebenarnya saya lalui rawatan kesuburan in-virto (IVF).. kita buat dia (bayi) tu secara berperingkat dan embrio tu sebenarnya adalah kembar kepada Aafiyah. 


[VIDEO] Tiga Tahun Simpan Embrio, Rupanya Baby Boy Tokti Kembar Aafiyah 3

[VIDEO] Tiga Tahun Simpan Embrio, Rupanya Baby Boy Tokti Kembar Aafiyah 4

Ia terjadi pada waktu & hari sama.. tapi doktor tak galakkan masuk 2 embrio dalam satu masa

Tambah figura kesayangan ramai ini, kedua-dua embrio tersebut terjadi pada waktu dan masa yang sama. Namun, doktor  sarankan hanya satu embrio sahaja dibenarkan masuk dan perlu tunggu untuk tempoh tiga tahun. Meskipun menunggu lama untuk menimang cahaya mata sendiri, namun beliau bersyukur akhirnya dikurniakan sepasang zuriat sebagai penyeri kepada rumah tangganya bersama suami tercinta.

[VIDEO] Tiga Tahun Simpan Embrio, Rupanya Baby Boy Tokti Kembar Aafiyah 5


Sumber : Instagram era.je, ctdk, Facebook Sinarplus

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Majlis Melamar Tayang Di Live TV Selama 6 Jam, Aktor Nangis Tengok Bakal Isteri
🔥Ibu Tunggu Hari Bersalin Dikecam Tayang Makan Nanas, Betul Ke Janin Akan Gugur?
🔥Sempat Berbalas Ayat Masa Perit Bersalin, Scene ‘Tak Logik’ RASN Curi Tumpuan

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram