Viral

[VIDEO] Tertidur Waktu Mengaji, Aksi Cucu Tokti Hampir Tersungkur Mencuit Hati

[VIDEO] Tertidur Waktu Mengaji, Aksi Cucu Tokti Hampir Tersungkur Mencuit Hati 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Kenangan belajar mengaji bersama-sama rakan mahupun adik-beradik sewaktu kecil merupakan antara moment yang paling tidak dapat dilupakan. Mungkin boleh dijadikan kenangan yang indah suatu masa akan datang, menantu kepada Dato’ Sri Siti Nurhaliza iaitu Tya Ariffin turut sempat merakam aksi lucu anak lelakinya sewaktu hadir ke kelas agama.


BACA: [VIDEO] Anakku.. Apa Dah Jadi? Naik Pening Tokti Dengan Aksi Nakal Aafiyah

Tak tahan sangat mengantuk masa mengaji.. Sampai tersengguk-sengguk Arif

Arif Jiwa yang merupakan anak sulung kepada Tya dan juga Asyraf Khalid dilihat tersengguk-sengguk sewaktu sedang belajar mengaji. Barangkali sudah tidak mampu tahan rasa mengantuk, matanya sudah beberapa kali dilihat hampir tertutup. Hinggakan sampai satu masa, ‘si comel’ itu hampir tersungkur namun sempat mengangkat kepalanya kembali.

[VIDEO] Tertidur Waktu Mengaji, Aksi Cucu Tokti Hampir Tersungkur Mencuit Hati 2

Last-last dah tak boleh tahan sangat, sikit lagi nak tersungkur

Gelagat kanak-kanak berusia 3 tahun itu turut diperhatikan adik perempuannya Azzahra Jiwa di sebelah. Arif sempat menghabiskan bacaannya walaupun dalam keadaan yang sangat mengantuk sebelum akhirnya tewas dan hampir terlucut songkok dipakainya.

Anak bertuah betul si Arif ni. Dia punya mengantuk memang level tak boleh tahan tu

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen terhibur melihat gelagat Arif. Malah mereka juga kasihan kanak-kanak tersebut menahan mata untuk menghabiskan kelasnya. Secara ringkasnya, video berkenaan telah berjaya meraih lebih 190 ribu jumlah tontonan di Instagram.


[VIDEO] Tertidur Waktu Mengaji, Aksi Cucu Tokti Hampir Tersungkur Mencuit Hati 3

[VIDEO] Tertidur Waktu Mengaji, Aksi Cucu Tokti Hampir Tersungkur Mencuit Hati 4

[VIDEO] Tertidur Waktu Mengaji, Aksi Cucu Tokti Hampir Tersungkur Mencuit Hati 5

Sumber: Instagram Arif Jiwa Asyraf

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Dr Amalina Dikecam Gara-Gara Tak Balik Kerja Malaysia, Dr Rafidah Bidas Balik
🔥21 Tahun Hidup Tak Makan Nasi, Wanita Dedah Rasa Loya Sebab Nampak Macam Ulat
🔥Kena Block Beri Pendapat Pasal Dr Amalina Kutuk KKM? Pakar Ini Kongsi Cerita

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram