Viral Hiburan

[VIDEO] Tengah Syok Tarik Lagu Ziana Zain, Member Pula Terlebih Layan Perasaan

[VIDEO] Tengah Syok Tarik Lagu Ziana Zain, Member Pula Terlebih Layan Perasaan 1
Jawatan Kosong

Sharing is caring!

Zaman remaja adalah antara detik yang paling seronok apabila dapat bebas keluar meluangkan masa bersama kawan-kawan. Selain sesekali bersembang di kedai makan, aktiviti berkaraoke juga sering menjadi pilihan mereka untuk release stress.


BACA: [VIDEO] Karaoke Di Balkoni Meriah Habis, Bergema Lagu Saya Anak Malaysia

Rakam diri nyanyi lagu Ziana Zain…Power boleh tarik high note dengan baik

Di TikTok, Siti Nur Qhadijah telah pun berkongsi rakaman dirinya sedang karaoke lagu ‘Kemelut Di Muara Kasih’. Video itu mencuri perhatian ramai susulan suaranya yang begitu merdu selain berjaya membawa lagu note tinggi milik Ziana Zain tersebut.

@snqrz

Kemelut Di Muara Kasih #fyp #fypシ #foryoupage

♬ original sound – Snqrz – sɴǫʀᴢ💓

Tapi member kat belakang pulak bukan main feeling…Habis segala kaki tangan terangkat

Tak cukup dengan itu, salah seorang rakannya dilihat turut terlebih ‘feeling‘ dan menjiwai lagu ‘berhantu’ tersebut. Lagatnya tak ubah seperti sedang beraksi seakan-akan penyanyi asal dengan riak muka yang sangat serius. Bukan setakat itu, malah kaki serta tangannya turut digunakan sebagai tanda menghayati lirik-lirik yang dinyanyikan.


@snqrz

Reply to @palahhh_ okay nah part 2 ❤️ sorry guys, kalau karok dgn bestfriend mmg ceni 😂🙌🏻 #fyp

♬ original sound – Snqrz – sɴǫʀᴢ💓

Member sebelah memang main peranan yang bagus…Dah macam ketua kelab koir sekolah je

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen terhibur melihat gadis tersebut yang sedang feeling teruk. Selain itu, mereka mengaku turut mempunyai kawan-kawan yang berperangai sebegitu setiap kali berkunjung ke pusat karaoke.


[VIDEO] Tengah Syok Tarik Lagu Ziana Zain, Member Pula Terlebih Layan Perasaan 2

[VIDEO] Tengah Syok Tarik Lagu Ziana Zain, Member Pula Terlebih Layan Perasaan 3

[VIDEO] Tengah Syok Tarik Lagu Ziana Zain, Member Pula Terlebih Layan Perasaan 4

Sumber: TikTok SNQRZ

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Propa Dirasuk & Jelir Lidah, Watak Lola & Che Yah Dalam Dukun Diva Dipuji Lawak
🔥Genggam Kuat Katil Ketika Contraction, Ramai Kesian Muka Almy Nadia Merah Padam
🔥Posisi Kek 5 Tingkat Uqasha & Kamal Jadi Bualan, Risau Pengantin Termasuk Kolam

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Youtube

Facebook