Viral

[VIDEO] Tengah Rancak Buat Live, Member Serumah Panjang Tangan Kebas Dompet

[VIDEO] Tengah Rancak Buat Live, Member Serumah Panjang Tangan Kebas Dompet 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Apabila berbicara tentang rakan serumah, kita pastinya mahu individu yang boleh diharapkan. Lazimnya, ramai yang lebih gemar untuk berkongsi rumah dengan rakan-rakan sendiri memandangkan sudah selesa. Walau bagaimanapun, keselamatan harta benda tetap perlu dipantau.


BACA: [VIDEO] Abang Lori Tenonet Buat Hal, Sergah Member Sampai Berjoget Tepi Jalan

Tengah rancak buat live…Member serumah panjang tangan kebas duit dalam dompet

Ketika pemuda bernama Rafa Rafael sedang melakukan live di TikTok, seorang rakannya dilihat sedang terbaring meniarap di belakangnya. Namun rupa-rupanya, dia ambil kesempatan kebas dompet milik lelaki tersebut sebelum membawa keluar sejumlah wang dan dimasukkan ke dalam poket.

[VIDEO] Tengah Rancak Buat Live, Member Serumah Panjang Tangan Kebas Dompet 2

Dah halau keluar lepas kejadian…Tapi wang memang tak dapat balik dah

Gara-gara geram dengan kejadian tersebut, Rafa telah pun menghalau ‘rakannya’ keluar daripada rumah. Namun sebelum itu, pemuda berkenaan sempat meminta semula wang dikembalikan tetapi semuanya sudah tiada.


@rafarafael033

pencuri dimana2 guys boleh aku x perasan dia selup beg aku time buat live….dah lah duit semua dlm tu….. bulan puasa lg entah nak mkn apa dah😭😭😭

♬ original sound – Rafa Rafael392 – Rafa Rafael392

Sebantal pun boleh jadi dajal, tak boleh percaya…Sampai hati kawan kita percaya buat macam ni

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata netizen terkejut serta tidak menyangka perbuatan itu adalah angkara rakan baik sendiri. Selain menasihatnya agar lebih berhati-hati, mereka turut harapkan Rafa ambil tindakan susulan berhubung kejadian mencuri tersebut.


[VIDEO] Tengah Rancak Buat Live, Member Serumah Panjang Tangan Kebas Dompet 3

[VIDEO] Tengah Rancak Buat Live, Member Serumah Panjang Tangan Kebas Dompet 4

[VIDEO] Tengah Rancak Buat Live, Member Serumah Panjang Tangan Kebas Dompet 5

Sumber: TikTok Rafa Rafael 

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥[VIDEO] Isteri Jenis Pegang Gaji, Suami Merayu Manja Minta Duit Sebelum Keluar
🔥Suami Remove Makeup Isteri Lepas Wedding, Berdekah Warna Kulit Sebenar Kantoi
🔥Dugaan Raya PKP, Bapa Terkorban Nahas Tak Sempat Tengok Hadiah Dikirim Anak

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram