Hiburan

[VIDEO] Tanya Sepatah Jawab Sepatah, Babak Soalan Puan Hayati Undang Tawa Ramai

[VIDEO] Tanya Sepatah Jawab Sepatah, Babak Soalan Puan Hayati Undang Tawa Ramai 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Daripada rasa geram, kelakar, sweet dan tak kurang juga sedih, semuanya berjaya dihidupkan oleh pelakon-pelakon yang terlibat menjayakan drama ‘7 Hari Mencintaiku 2’. Selain Mak Leha, Puan Hayati yang dilakonkan oleh Jasmin Hamid merupakan antara watak yang paling dibenci dalam cerita adaptasi novel tersebut.

BACA: “Macam Khai Bahar” -Cover OST 7 Hari Mencintaiku, Suara Pemuda Bikin Tak Keruan

Puan Hayati insaf lepas dah hilang kesemuanya…Fariz selamba cakap positif HIV

Namun dalam episod ke-32 tempoh hari, Puan Hayati akhirnya telah berubah mahu jadi insan yang lebih baik apabila telah kehilangan semua hartanya. Malah tak cukup dengan itu, Fariz turut menyebut setiap dosanya kepada Mia Adriana serta mendakwa bahawa dia mungkin sudah menghidap HIV.


Terkejut jumpa Pak Samad & Khuzairi…pusing-pusing soalan sihat tak sihat

Namun babak wanita tersebut bertemu menantunya serta Pak Samad ketika ingin melawat Dato’ Johari yang tenat cukup menghiburkan. Memandangkan sudah lama tak berjumpa dan segan untuk meluahkan isi hati masing-masing, mereka hanya bertanyakan soalan yang sama saja berulang kali. Malah perkara itu berlarutan hampir 30 saat seperti video yang dikongsikan oleh seorang pengguna Twitter ini.

Tanya sepatah jawab sepatah…terhibur betul lah kesimpulannya semua sihat

Walaupun dilakonkan dalam situasi serius, tapi babak drama tersebut nyata mengundang rasa lucu apabila cuma mengajukan soalan sama saja. Rata-rata netizen malah turut berseloroh menyatakan situasi beginilah yang sering berlaku apabila membuat ujian atau simulasi bahasa yang kurang fasih.

[VIDEO] Tanya Sepatah Jawab Sepatah, Babak Soalan Puan Hayati Undang Tawa Ramai 2


[VIDEO] Tanya Sepatah Jawab Sepatah, Babak Soalan Puan Hayati Undang Tawa Ramai 3

[VIDEO] Tanya Sepatah Jawab Sepatah, Babak Soalan Puan Hayati Undang Tawa Ramai 4

Sumber: Twitter Norashuhadah__

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Tertukar Anak Cuma Drama Rekaan? Suami Bersuara-“Macam Mana Tertukar Troli?”
🔥Majlis Melamar Tayang Di Live TV Selama 6 Jam, Aktor Nangis Tengok Bakal Isteri
🔥Ibu Tunggu Hari Bersalin Dikecam Tayang Makan Nanas, Betul Ke Janin Akan Gugur?

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram