Viral

[VIDEO] Takut Lori Meletop, Lelaki Pening BFF Perempuan Kecoh Kat Belakang

[VIDEO] Takut Lori Meletop, Lelaki Pening BFF Perempuan Kecoh Kat Belakang 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Apabila berlaku sesuatu insiden nahas jalan raya, kesesakan trafik pasti akan berlaku. Mana tidaknya, ketika inilah akan ada pengguna lain yang ‘prihatin’ sibuk memperlahankan kenderaan untuk mengambil gambar atau video. Namun, lain pula situasi yang dihadapi oleh seorang lelaki ini saat menaiki kereta bersama dengan beberapa rakan perempuannya.


BACA : [VIDEO] Tengah Syok Lepak, Kembar ‘Terciduk’ Abang Heret Balik Sebab Dah Malam

Geng perempuan cuak nampak lori berasap tepi jalan

Tular di aplikasi TikTok, sebuah video memaparkan reaksi cuak beberapa rakannya ketika menyaksikan satu insiden di mana sebuah lori tiba-tiba berasap di bahu jalan. Melihat keadaan asap tebal yang memenuhi ruang udara, beberapa pengguna jalan raya lain memutuskan untuk berpusing balik.


[VIDEO] Takut Lori Meletop, Lelaki Pening BFF Perempuan Kecoh Kat Belakang 2

[VIDEO] Takut Lori Meletop, Lelaki Pening BFF Perempuan Kecoh Kat Belakang 3

Walaupun kecoh 1 kereta, tapi brother ni tenang layan member

Lebih melucukan apabila rakan-rakannya yang berada di bahagian tempat duduk belakang menjerit gara-gara pemuda itu nekad untuk meneruskan perjalanan. Hal ini kerana, masing-masing bimbang jika lori tersebut tiba-tiba meletup sekali gus mengancam keselamatan mereka. Meskipun suasana di dalam kereta berkenaan sedikit kecoh, namun Faris dilihat masih tenang memikirkan jalan penyelesaian.


@mazzproton

Xsemua laki mampu bertahan dlm situasi ni😂😂😂 kahkahkah

♬ original sound – Mazz Proton – Mazz Proton

Perempuan dengan kecoh tak dapat dipisahkan.. respect betul brother ni

Meraih hampir 900 ribu views, netizen mengakui terhibur lagi-lagi melihat reaksi ‘kecut perut’ geng tersebut. Malah ada antara mereka turut berseloroh mengatakan bahawa dia satu-satunya lelaki yang mampu bertahan dalam situasi seperti ini.

[VIDEO] Takut Lori Meletop, Lelaki Pening BFF Perempuan Kecoh Kat Belakang 4[VIDEO] Takut Lori Meletop, Lelaki Pening BFF Perempuan Kecoh Kat Belakang 5

[VIDEO] Takut Lori Meletop, Lelaki Pening BFF Perempuan Kecoh Kat Belakang 6[VIDEO] Takut Lori Meletop, Lelaki Pening BFF Perempuan Kecoh Kat Belakang 7

Sumber : TikTok mazzproton

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Zizi Kirana Dedahkan Kisah Sebalik Tersasul ‘Ibu Sayang’-“Inilah Tempatnya”
🔥Gigi Terabur Sering Diperli Masa Live, Wanita Sound Setepek-“Laki Aku Okey Je”
🔥“Tiba-Tiba Nak Tidur Semalam Eh Dah Jadi Isteri”-Zizi Akui Kekok Sudah BersuamiKisah Dunia Telegram

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook