Viral Hiburan

[VIDEO] Suprise Birthday ‘Kantoi’ Awal, Roy Azman Berdekah Gelakkan Anak Bini

[VIDEO] Suprise Birthday 'Kantoi' Awal, Roy Azman Berdekah Gelakkan Anak Bini 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Meskipun tidak selalu memegang watak utama dalam drama mahupun filem, namun nama pelakon Roy Azman tetap dikenali dalam dunia hiburan. Dia juga natara pelakon ‘otai’  yang jarang sekali berkongsi ragam bersama keluarga menerusi media sosial walaupun sangat ceria orangnya.


BACA: [VIDEO] Suami Suprise Bunga Duit RM50K, Besar Sangat Sampai Angkut Pakai Lori

Patutnya nak sambut birthday harini…Tapi semalam lagi awal dah ‘kantoi busuk’

Sepatutnya pada hari ini, isteri kepada pelakon berkenan yang dikenali sebagai Fyda telah pun merancang untuk sambut ulang tahun kelahiran suaminya yang ke-51. Walau bagaimanapun, agenda surprise bersama anak-anak akhirnya ‘terkantoi’ awal pula semalam.

[VIDEO] Suprise Birthday 'Kantoi' Awal, Roy Azman Berdekah Gelakkan Anak Bini 2

Tak henti-henti ketawakan anak bini…Tapi tetap berterima kasih atas usaha yang dilakukan

Semuanya disebabkan anak-anak mereka yang cukup teruja serta tidak dapat menyimpan rahsia. Dalam pada itu, Roy Azman dilihat tidak henti-henti mentertawakan mereka kerana tak pernah berjaya buat surprise terhadapnya. Walau bagaimanapun, pelakon filem ‘Maria Mariana’ itu tetap terharu dan hargai usaha yang telah dilakukan oleh Fyda bersama lima cahaya mata mereka.


@fydaprincess

Birthday Nya Esok🤣🤣🤣alang2 kantoii Malas Lah Nk Tggu Kul 12 tepat 🥱😂🤣..membahan jee..kantoi!

♬ original sound – Fyda – Fyda

Eh waktu last tu boleh pulak complain dapat kek kecil…Lilin pun takde sekali

Antara props kejutan yang sempat mereka sediakan adalah seperti jambangan belon, sampul duit serta kad ucapan khas. Menerusi rakaman berdurasi lebih seminit itu, pelakon tersebut sempat berseloroh merungut kek yang dihadiahkan untuknya agak kecil.


[VIDEO] Suprise Birthday 'Kantoi' Awal, Roy Azman Berdekah Gelakkan Anak Bini 3

Sumber: TikTok Fyda 

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Dr Amalina Dikecam Gara-Gara Tak Balik Kerja Malaysia, Dr Rafidah Bidas Balik
🔥21 Tahun Hidup Tak Makan Nasi, Wanita Dedah Rasa Loya Sebab Nampak Macam Ulat
🔥Kena Block Beri Pendapat Pasal Dr Amalina Kutuk KKM? Pakar Ini Kongsi Cerita

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Tonton Video Pilihan

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram