Cinta & Perhubungan Viral

[VIDEO] Sudi Tong-Tong Duit Makan, Lelaki Bahagia Awek Jenis Tak Menyusahkan

[VIDEO] Sudi Tong-Tong Duit Makan, Lelaki Bahagia Awek Jenis Tak Menyusahkan 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Apabila keluar dating, rata-rata awek akan berharap segala kos duit minyak atau makan ditanggung sepenuhnya oleh teman lelaki mereka. Pun begitu, masih ramai yang lebih selesa jika jumlah itu dibahagikan kepada dua secara adil atau dalam bahasa pasarnya ‘tong-tong’ duit. Sangat limited edition, pemuda dalam video di bawah bersyukur memiliki wanita terbaik.


BACA : [VIDEO] Bekas Awek Panik Mesej Ajak Kahwin, Rupanya Hamil Anak Boyfriend Baru

Tak kisah datang sendiri di tempat pertemuan…Tak minta jemput depan rumah

Baru habis kerja tepat jam 6 petang, mereka berdua merancang untuk berbuka puasa bersama di sebuah restoran. Kesuntukan masa akibat waktu berbuka sudah hampir, teman wanitanya tidak melenting walaupun diajak keluar pada sebelah malamnya terus. Malah dia enggan menyusahkan sesiapa lalu datang sendiri ke sana tanpa minta dijemput depan rumah.

[VIDEO] Sudi Tong-Tong Duit Makan, Lelaki Bahagia Awek Jenis Tak Menyusahkan 2

[VIDEO] Sudi Tong-Tong Duit Makan, Lelaki Bahagia Awek Jenis Tak Menyusahkan 3

Dia ni berbeza…Beruntung sangat dapat dia…Tak cari lelaki kaya

Bagi lelaki ini, personaliti teman wanitanya itu sungguh berbeza dan istimewa berbanding perempuan lain. Tidak mencari lelaki kaya semata-mata, Alam merasa beruntung kerana gadis cantik tersebut menerima dia apa adanya.


@alamsss04

Pokoknya dia itu berbeda @miaprmithaa ❤️

♬ original sound – Francis Greg – Francis Greg

Jangan kau sia-siakan perempuan macam ni…Sekali dikhianati terus hilang

Menjengah ke ruangan komen, netizen jatuh hati melihat hubungan matang mereka berdua. Melihat sifat murni tersebut, mereka berharap Alam tidak mensia-siakan teman wanitanya.


[VIDEO] Sudi Tong-Tong Duit Makan, Lelaki Bahagia Awek Jenis Tak Menyusahkan 4

[VIDEO] Sudi Tong-Tong Duit Makan, Lelaki Bahagia Awek Jenis Tak Menyusahkan 5

[VIDEO] Sudi Tong-Tong Duit Makan, Lelaki Bahagia Awek Jenis Tak Menyusahkan 6

[VIDEO] Sudi Tong-Tong Duit Makan, Lelaki Bahagia Awek Jenis Tak Menyusahkan 7

Sumber : TikTok alam

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥[VIDEO] Isteri Jenis Pegang Gaji, Suami Merayu Manja Minta Duit Sebelum Keluar
🔥Suami Remove Makeup Isteri Lepas Wedding, Berdekah Warna Kulit Sebenar Kantoi
🔥Dugaan Raya PKP, Bapa Terkorban Nahas Tak Sempat Tengok Hadiah Dikirim Anak

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram