Viral

[VIDEO] Suami Tiba-Tiba Bahasakan Diri ‘Abang’, Wanita Gelak Tahan Rasa Meluat

[VIDEO] Suami Tiba-Tiba Bahasakan Diri 'Abang', Wanita Gelak Tahan Rasa Meluat 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Setiap insan yang bercinta pasti saja mempunyai panggilan manja tersendiri sebagai bukti kasih sayang sehingga kadang-kadang terbawa ke alam perkahwinan. Antaranya ada yang memanggil suami tercinta dengan gelaran ‘abang’, ‘sayang’ ataupun ‘baby‘. Tidak kisah apa pun panggilan digunakan, ia adalah benda biasa untuk orang yang sudah berkahwin. Tapi nampaknya lain pula dengan sepasang suami isteri ini.


BACA: Pisah Lepas 3 Tahun Kahwin, Wanita Bahagia Berjodoh Semula Dengan Bekas Suami

Tergamam suami tiba-tiba bahasakan diri ‘abang, rasa macam tak percaya

Akmal Hizzat Azizan mengusik isterinya secara tiba-tiba dengan mengubah nama panggilannya kepada ‘abang’ sehingga membuatkan cinta hatinya itu tergamam. Dengan muka seperti tidak percaya dengan apa yang disebut oleh suaminya, wanita berkenaan mula tergelak sambil meminta mengulang kembali gelaran berkenaan. Lelaki tersebut hanya memberi reaksi selamba seperti tiada apa yang berlaku.

[VIDEO] Suami Tiba-Tiba Bahasakan Diri 'Abang', Wanita Gelak Tahan Rasa Meluat 2

Rasa macam suami buang tebiat, rupa-rupanya reaksi dirakam

Dek kerana pelik dengan gelagat itu, wanita berkenaan sempat bertanyakan suaminya kenapa nama panggilan tersebut berubah secara tiba-tiba. Akmal dengan nada tenang menjawab kembali bukankah gelaran itu biasa digunakan oleh setiap couple yang sudah berkahwin. Di akhir rakaman, si isteri bagaimanapun sedar reaksinya telah dirakam secara rahsia.


@akmalhizzat

Wife korang panggil korang apa? 😂 #tiktok #tiktokmalaysia #fyp #foryou #husbandwife #justforfun #viral

♬ original sound – Akmal Hizzat Azizan – Akmal Hizzat Azizan

Kalau lelaki muda daripada isteri, takkanlah nak guna abang jugak

Menjengah ke ruangan komen, rata-rata terhibur melihat reaksi isterinya yang agak comel. Selain itu, ramai yang memberi pandangan mereka dengan mengatakan panggilan ‘abang’ sesuai digunakan sebagai tanda hormat kepada suami.


[VIDEO] Suami Tiba-Tiba Bahasakan Diri 'Abang', Wanita Gelak Tahan Rasa Meluat 3

[VIDEO] Suami Tiba-Tiba Bahasakan Diri 'Abang', Wanita Gelak Tahan Rasa Meluat 4

[VIDEO] Suami Tiba-Tiba Bahasakan Diri 'Abang', Wanita Gelak Tahan Rasa Meluat 5

Sumber: TikTok Akmal Hizzat Azizan & Twitter Akmal Hizzat Azizan

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Instafamous Tunjuk Pampers Anak Sepah Dalam Rumah-“Istighfar Tengok Video Ni”
🔥[VIDEO] “Respect Orang Sis”-Wanita Cantik Ini Menangis Ditegur Badan Tak Slim
🔥[VIDEO] Ditalak Hamil 9 Bulan, Wanita Sound Bekas Suami Tak Datang Akikah Anak

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram