Viral Cinta & Perhubungan

[VIDEO] Suami Pujuk Minta ‘Green Light’ Nak Poligami, Isteri Sayu Suap Makanan

[VIDEO] Suami Pujuk Minta 'Green Light' Nak Poligami, Isteri Sayu Suap Makanan 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Meskipun poligami dibenarkan dalam Islam, tidak semua isteri boleh menerima keputusan untuk berkongsi suami. Melihat orang lain bermadu pun sudah cukup menyakitkan dada, apalagi jika diri sendiri perlu melaluinya. Bagi lelaki pula, pastinya proses memujuk ‘orang rumah’ untuk mengizinkan niat berkahwin bukanlah semudah ABC.

BACA : Kalau Dengan Isteri Pertama Terabai Solatnya, Suami Jangan Mimpi Nak Poligami

Aku sedang memujuk dirinya untuk berpoligami

Baru-baru ini, tular juga di media TikTok apabila seorang lelaki dikatakan dalam usaha menyakinkan isterinya untuk memberi green light menambah ‘cawangan’. Ketika itu, wanita berkenaan dibawa menjamu selera di sebuah restoran dengan portion makanan yang boleh tahan banyak. Dianggap masih belum mengetahui tentang hasrat hati si suami, dia makan dengan penuh selera bersulamkan wajah sayu.

[VIDEO] Suami Pujuk Minta 'Green Light' Nak Poligami, Isteri Sayu Suap Makanan 2


Semoga ada berita gembira selepas ini

Tidak ketinggalan, lelaki dengan akaun @ainaljulung ini juga menulis harapan di kapsyen moga-moga dia mendapat berita gembira yang diinginkan. Sejak dimuat naik semalam, rakaman pendek itu berjaya meraih hampir sejuta jumlah tontonan daripada netizen yang rata-ratanya tidak berpuas hati.

@ainaljulung

Ssmoga ada berita gembira selepas ini 😊

♬ original sound – indaah028 – @mochi🐥

Dia yang minta buat content macam ni…Saya tak kisah orang kecam

Namun siapa menduga, terselit sedikit kisah lain di sebalik video sayu itu. Disangkakan betul, rupanya ia hanyalah sekadar content yang sengaja direka-reka oleh mereka berdua. Malah jelasnya, dia tidak kisah menerima lambakan kecaman netizen.


[VIDEO] Suami Pujuk Minta 'Green Light' Nak Poligami, Isteri Sayu Suap Makanan 3 [VIDEO] Suami Pujuk Minta 'Green Light' Nak Poligami, Isteri Sayu Suap Makanan 4

Sumber : TikTok ainaljulu

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Instafamous Tunjuk Pampers Anak Sepah Dalam Rumah-“Istighfar Tengok Video Ni”
🔥[VIDEO] “Respect Orang Sis”-Wanita Cantik Ini Menangis Ditegur Badan Tak Slim
🔥[VIDEO] Ditalak Hamil 9 Bulan, Wanita Sound Bekas Suami Tak Datang Akikah Anak

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram