Viral

[VIDEO] Suami Pasrah Terpaksa, Isteri Mengidam Nak Cukur Jambang Sampai Licin

[VIDEO] Suami Pasrah Terpaksa, Isteri Mengidam Nak Cukur Jambang Sampai Licin 1
Jawatan Kosong Penulis

Sharing is caring!

Kerenah isteri yang sedang hamil adakalanya boleh membuatkan seorang suami ‘pening kepala’. Kalau tak dilayan, bimbang melarat pula jadinya. Biasa dengar kalau mereka mengidam makanan yang sukar untuk didapatkan, tapi lain pula permintaan seorang ibu mengandung ini apabila tular di media sosial.


BACA: Penangan Mengidam Emas, Mawar Manjakan Diri Shopping Untuk Baby Girl Sekali

Isteri tiba-tiba mengidam nak cukur segala janggut…Excited pulak tu lepas suami izin

Menerusi satu perkongsian video di TikTok, Rizaldy Febriyansyah telah menerima sebuah permintaan daripada isterinya yang mahu mencukur segala bulu janggut pada wajahnya. Pasrah dengan permintaan itu, dia turut membantu isterinya bagi mendapatkan set pencukur yang sesuai.

[VIDEO] Suami Pasrah Terpaksa, Isteri Mengidam Nak Cukur Jambang Sampai Licin 2

Tekun habis shave jambang suami tu sampai licin…Dah siap bukan main happy lagi isteri

Sepanjang mencukur jambang suami tersebut, isterinya kelihatan begitu tekun serta berhati-hati bimbang mencederakan wajah lelaki itu. Selesai saja melakukan proses berkenaan, wanita itu kelihatan begitu gembira manakala Rizaldy pula tersenyum kerana telah dapat menunaikan permintaan aneh tersebut.


@rizaldeh

Kenapa sih ngidamnya 🙁 #MulaiDari100 #fyp #foryourpage #jarofheartschallenge #RoboguruGratis #nangisdipojokan #kreasimie

♬ comethru – Jeremy Zucker

Pernah mengidam pelihara anak monyet gara-gara tengok di TikTok…Tapi tak diizinkan

Meraih lebih 46 ribu jumlah tontonan, rata-rata netizen begitu terhibur melihat ragam suami isteri tersebut. Dalam pada itu, mereka juga tidak menafikan ada mak buyung yang kadangkala gemar mengidam perkara di luar jangkaan.


[VIDEO] Suami Pasrah Terpaksa, Isteri Mengidam Nak Cukur Jambang Sampai Licin 3

[VIDEO] Suami Pasrah Terpaksa, Isteri Mengidam Nak Cukur Jambang Sampai Licin 4

[VIDEO] Suami Pasrah Terpaksa, Isteri Mengidam Nak Cukur Jambang Sampai Licin 5

Sumber: TikTok Rizaldy Febriyansyah 

Artikel Viral Hari Ini 🔥

🔥Dr Amalina Dikecam Gara-Gara Tak Balik Kerja Malaysia, Dr Rafidah Bidas Balik
🔥21 Tahun Hidup Tak Makan Nasi, Wanita Dedah Rasa Loya Sebab Nampak Macam Ulat
🔥Kena Block Beri Pendapat Pasal Dr Amalina Kutuk KKM? Pakar Ini Kongsi Cerita

Nak info lagi? Sertai Telegram Kisah Dunia

Artikel ini disediakan oleh team Kisah Dunia. Tak dibenarkan meniru isi kandungan atau mana-mana bahagian artikel termasuklah logo sewenang-wenangnya. Laporan copyright akan dikenakan.

Sharing is caring!

Youtube

Facebook

Telegram