Hiburan Santai

[VIDEO] “Spontan Johan Jawap ‘Orang Gila Tu Ajak’ Adui Kelakar…”- Lawak Johan & Sheira Makan Wastern Food Bikin Netizen Terhibur 

Siapa yang tidak mengenali pelawak dan pengacara terkenal di Malaysia iaitu Johan atau nama sebenarnya Mohd Yazid Lim bin Mohamad Aziz. Johan juga merupakan penyampai radio di Era FM dan telah berkahwin dengan pasangannya Ozynn Watie.

Baru-baru ini satu video telah dimuat naik di laman Instagram. Namun apa yang menarik perhatian ialah keakraban persahabat rakan artis seperti Johan dan Sheira. Umum mengetahui Sheira juga merupakan seorang pelawak dan sejenis masuk air.

Apa saja yang dilakukan oleh dua orang pelawak ini pasti akan menjadi perhatian dan menghiburkan peminat di luar sana. Video yang telah dimuat naik mendapat tontonan sebanyak 406 ribu dan rata-rata netizen terhibur apatah lagi ketika Johan mengibaratkan Sheira sebagai ‘orang gila’.

Terlihat keakraban Sheira dan Johan?

Berikut merupakan komen yang telah di tulis oleh netizen. Ramai yang memuji keakraban mereka sehingga dapat berbuka puasa bersama walaupun Johan terpaksa makan makanan ‘omputih’. Hahaha

Video ni kelakar. Orang gila tu ajak…

Confirm cari nasi balik karang…

Sumber: IG @jozlynnhanania

1
like
love
3
haha
wow
1
sad
angry

- Kerja Kosong | Latihan Industri | Praktikal. Klik untuk Info lanjut.

Tunggu sekejap yer..

0