Hiburan Inspirasi

[VIDEO] “Siapa Potong Bawang Ni” – Sebak Dengar Luahan Hati Dato Aliff Syukri Dan Datin Shahida ‘Andai Aku Tiada’

Kejayaan yang diraih oleh usahawan berjaya, Dato Aliff Syukri pada hari ini sebenarnya tidak mungkin terhasil tanpa sokongan daripada isteri beliau, Datin Shahida. Walaupun dikecam, dicaci dan dimaki, Datin Shahida merupakan tulang belakang terkuat yang menyokong Dato Aliff selama ini, selain turut menjadi ibu penyayang kepada anak-anak.

BACA: “Sapa Buat Caption Ni? Lawak La Angkau” – Reaksi Datin Shahida Tentang Typo Dato Aliff Syukri Bikin Netizen Terhibur

Baru-baru ini mereka berdua telah terbabit dalam rakaman satu rancangan temubual dan sedikit sedutan telah dimuatnaik oleh hos rancangan itu, Alif Farhan di laman Instagram miliknya. Dalam sedutan tersebut, ada satu sesi yang sangat menyayat hati apabila Dato Aliff dan isteri meluahkan isi hati mereka andai mereka tiada lagi di dunia ini.

Andai Aku Tiada…

Luahan mereka bukanlah direka kerana kedua-duanya terus menjadi sebak apabila selesai membuat luahan masing-masing. Dato’Aliff Syukri yang control macho pun tertewas selepas melihat isterinya sebak dan mula mengalirkan air mata. Para netizen turut terharu dengan keikhlasan kata-kata mereka.

Bergenang air mata

Siapa potong bawang?

Boleh kahwin lagi

Sumber: IG aliffarhan_jr